Fotbal intern

Valentin Mihăilă, perla pe care U Craiova o poate vinde pe bani grei: “Peste 10 milioane de euro. M-au întrebat cluburi din Spania de el”

28.05.2020 | 10:33
Valentin Mihaila perla pe care U Craiova o poate vinde pe bani grei Peste 10 milioane de euro Mau intrebat cluburi din Spania de el
ADVERTISEMENT

Valntin Mihăilă este perla pe care U Craiova o are în propria curte şi fotbalistul poate aduce o mică avere. Mai multe cluburi sunt interesate de internaţionalul U21, iar Gică Craioveanu a dezvăluit ce echipă din Spania îşi dorea să-l aducă şi i-a dat şi un sfat tânărului fotbalist.

U Craiova poate face o avere cu Valentin Mihăilă: “E foarte bine cotat”

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universităţii Craiova, a vorbit despre interesul lui Alaves pentru Valentin Mihăilă. Acesta a susţinut că spaniolii îşi doreau să-l transfere pe fotbalist sub formă de împrumut şi a precizat că jucătorul va pleca pe bani mulţi atunci când va fi timpul.

ADVERTISEMENT

“Ce pot să spun e că pe mine m-au întrebat mai multe cluburi din Spania despre el. Alaves era cel mai interesat, dar îl voia împrumut, cu drept de cumpărare. Asta înseamnă o presiune suplimentară pentru jucător, care evoluează mereu cu teama de a nu face pași greșiți.

E un jucător foarte bine cotat. Are viteză, dribling în regim de viteză. Tot ce-i lipsește acum este golul, acolo trebuie să mai lucreze. Oricum, când va fi vândut va pleca pe foarte mulți bani. Peste 10 milioane de euro”, a declarat Gică Craioveanu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ce sfat îi dă Gică Craioveanu lui Valentin Mihăilă

Gică Craioveanu a făcut pasul spre Spania tot de la Universitatea Craiova, când atacantul avea 27 de ani. Fostul internaţional român i-a dat şi un sfat lui Valentin Mihăilă. În plus, oficialul oltenilor i-a transmis că ar trebui să mai stea un sezon în Bănie şi să câştige un titlu.

“E greu să spun dacă-i pregătit. Calități are și este un băiat serios. Cuminte, educat. Însă, când ajungi în străinătate, foarte important este și anturajul. Prietenii pe care ți-i faci. Dacă nu sunt cei potriviți, te pot trage în jos.

ADVERTISEMENT

Să mai stea măcar un sezon la Craiova. Să ia titlul, că i-ar mai crește și cota. Suporterii îl iubesc, are sprijinul conducerii, deci toate condițiile să crească. Astfel ar deveni și o soluție viabilă la națională”, a mai spus Gică Craioveanu.

A impresionat la naţionala U21 a României

Valentin Mihăilă a debutat la echipa naţională U21 a României în toamna anului trecut şi a reuşit să impresioneze de la primele meciuri. După un prim gol înscris în poarta Irlandei de Nord, în a doua partidă sub tricolor, mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a dat recital cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Împotriva nordicilor, Valentin Mihăilă a marcat de trei ori în victoria cu 4-1 a României U21. În primă fază, fotbalistul Universităţii Craiova a fost creditat ca autor al celor patru goluri, însă reuşita din minutul 45+5 a fost considerată autogol.

Valentin Mihăilă are cifre bune şi la Universitatea Craiova, unde a jucat 25 de meciuri în actualul sezon. Fotbalistul de 20 de ani a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Cagliari este un alt club care este interesat de serviciile mijlocaşului ofensiv, fiind dorit de Walter Zenga, antrenorul italienilor.

ADVERTISEMENT