Fotbal international

Valentin Mihăilă nu va juca în Parma – AC Milan! Care e starea de sănătate a românului după accidentarea de la antrenament

06.04.2021 | 17:05
Valentin Mihaila nu va juca in Parma  AC Milan Care e starea de sanatate a romanului dupa accidentarea de la antrenament
ADVERTISEMENT

Atacantul Valentin Mihăilă s-a accidentat la antrenamentul Parmei și a părăsit mai devreme ședința de pregătire urmând să facă teste mai amănunțite pentru a se vedea cât de gravă este problema.

Valentin Mihăilă, probleme la mușchii adductori

UPDATE, 6 aprilie, ora 17:05 / Atacantul român a fost obligat să părăsească ședința de antrenament , de luni, a Parmei, din cauza durerilor musculare. A fost supus unei examinări RMN, iar verdictul medicilor confirmă faptul că Valentin Mihăilă este indisponibil pentru meciul de la sfârșitul acestei săptămâni, de pe teren propriu, cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Corrierre dello Sport anunță că internaționalul român a suferit o leziune la mușchii adductori și va fi ținut în continuare sub supraveghere medicală. Nu se știe cu exactitate perioada în care va fi indisponibil, dar atacantul va fi menajat la meciul cu Milan.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 5 aprilie, ora 21:45 / Internaționalul român a jucat doar în ultimele minute ale partidei pe care Parma a terminat-o la egalitate pe terenul lui Benevento, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Meciul de sâmbătă a reprezentat o premieră pentru celălalt român din lotul lui Roberto D’Aversa, Dennis Man, care a reușit primul său gol de la transferul în Serie A.

Valentin Mihăilă a ieșit accidentat din antrenament

După o zi de pauză, jucătorii Parmei au revenit luni la antrenament, însă ședința de pregătire a fost una cu ghinion pentru Valentin Mihăilă, care s-a accidentat și a fost nevoită să părăsească terenul.

ADVERTISEMENT

”Mihăilă nu a terminat sedinţa de pregătire. El a părăsit terenul mai devreme, cu o problemă la muşchii adductori. Jucătorul român urmează să fie suspus unui examen medical pentru a fi stabilită gravitatea accidentării”, scrie site-ul parmalive.com.

În timpul aceluiași antrenament și francezul Wylan Cyprien a plecat mai repede la vestiare din cauza unor probleme medicale. În schimb, jucătorii Juan Francisco Brunetta, Roberto Inglese, Yann Karamoh și Simon Sohm s-au pregătit separat.

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă, lăudați de presa italiană

Parma se luptă să scape de retrogradarea în Serie B, dar viitorul clubului este promițător, datorită românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Jurnaliștii italieni sunt încântați de creșterea celor doi pe care îi numesc ”rezerva de aur” a Parmei.

Evoluțiile celor doi fotbaliști au atras deja privirile mai multor cluburi importante din Italia, însă impresarul Giovanni Becali susține că în acest moment nu se pune problema unor transferuri și că Man și Mihăilă sunt concentrați să salveze echipa de la retrogradare.

Cotele de piață ale lui Valentin Mihăilă și Dennis Man au explodat după transferurile în Italia, la Parma. Cea mai spectaculoasă creștere este a olteanului, care valorează acum cu 6 milioane de euro mai multe decât în octombrie 2020.

ADVERTISEMENT