Fotbal international

Parma nu a avut nicio șansă pe terenul campioanei Juventus. Echipa românilor e ca și retrogradată

21.04.2021 | 23:12
Parma nu a avut nicio sansa pe terenul campioanei Juventus Echipa romanilor e ca si retrogradata
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost titularizat în echipa Parmei în deplasarea pe terenul lui Juventus, în timp ce Mihăilă a intrat pe teren în minutul 60. Echipa celor doi români e cu un picior şi jumătate în Serie B şi are nevoie de un miracol pe final de campionat pentru a se salva.


Min. 90: Final de partidă! Juventus câştigă cu 3-1 şi urcă momentan pe locul al treilea. Parma rămâne penultima şi pare condamnată la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Min. 82: Ocazie Parma. Centrare de pe stânga, dar Karamoh nu reuşeşte să lovească bine balonul, iar Buffon respinge în corner.

Min. 79: O nouă ocazie pentru Dybala, lansat de Kulusevski. Colombi respinge cu piciorul.

Min. 68: GOOOL Juventus! Mathis de Ligt înscrie după o centrare din corner a lui Cuadrado.

Min. 62: Arthur scoate o minge de pe linia porţii.

Min. 61: Valentin Mihăilă intră pe teren în locul lui Gervinho, care a obţinut lovitura liberă din care a marcat Parma.

ADVERTISEMENT

Min. 47: GOOOL Juventus! Alex Sandro face dubla după o centrare a lui Cuadrado.

Min. 43: GOOOL Juventus! Alex Sandro înscrie cu un şut din interiorul careului, după un corner.

Min. 36: Leonardo Bonucci reia o centrare a lui Alex Sandro, dar lovitura sa de cap trece de puţin pe lângă poartă.

Min. 27: Paulo Dybala şutează periculos, dar mingea trece puţin peste transversală.

Min. 25: GOOOL Parma! Brugman înscrie dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri de poartă. Balonul a trecut prin „zidul“ torinez. Buffon, fără reacţie.

ADVERTISEMENT

Min. 11: Ocazie pentru Parma. Pelle reuşeşte să se desprindă de fundaşii lui Juventus şi trimite cu capul pe lângă poarta gazdelor.

Min. 7: Cristiano Ronaldo trimite spre poartă o centrare pe jos din partea stângă. Colombi are un reflex incredibil şi opreşte balonul.

ADVERTISEMENT

Min. 1: A început meciul! Dennis Man e titular în banda dreaptă a Parmei.


UPDATE ora 20:50 / Dennis Man va evolua titular pentru Parma pe terenului lui Juventus, în timp ce Valentin Mihăilă e pe banca de rezerve, în poziţia lui fiind preferat Gervinho.


Ştire iniţială 21 aprilie, ora 18:10

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, anunțați titulari în Juventus – Parma

Juventus – Parma se joacă miercuri, 21 aprilie, de la ora 21:45, în runda cu numărul 32 a campionatului italian. Obiectivele celor două sunt total opuse pe final de sezon, torinezii căutând un loc în Top 4, pentru a evolua în Liga Campionilor, în timp ce oaspeţii mai au doar speranţe de evitarea retrogradării.

Presa din Italia îi dă pe cei doi români de la Parma titulari, aceştia urmând să ocupe cele două flancuri ale atacului, cu Graziano Pelle vârf central în careul torinezilor. Radu Drăguşin, fundaş la Juventus, va absenta cu siguranţă, fiind obligat să intre în izolare după ce a apărut un caz de Covid la echipa U23.

Dennis Man a evoluat foarte bine şi în runda precedentă, la Cagliari, când a reuşit să marcheze golul de 3-1 (min. 59). Din păcate pentru Parma, Răzvan Marin a dat tonul revenirii pentru gazde, cu un gol în minutul 66. În cele din urmă, Cagliari s-a impus dramatic, 4-3, ultimele două reuşite fiind înscrise după minutul 90.

Valentin Mihăilă a fost rezervă în acel meci. Introdus pe teren la pauză, fostul oltean a ratat o ocazie în prelungirile partidei. După această nouă înfrângere, Parma e într-o situaţie disperată, penultima în Serie A, la 10 puncte de o eventuală salvare, care se îndepărtează cu fiecare meci jucat.

La Juventus va reveni Cristiano Ronaldo, care va evolua în atac, alături de Paulo Dybala. Torinezii sunt pe locul 4, la două puncte în spatele Atalantei, care a câştigat meciul direct din runda precedentă (1-0). 62 de puncte au strâns până acum elevii lui Pirlo, care sunt urmaţi în clasament de Napoli (60 de puncte) şi Lazio (58 de puncte şi un meci mai puţin), două formaţii care se înfruntă în aceată etapă cu numărul 32 din Serie A.

Roberto D’Aversa: „Juventus nu e invincibilă“

Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei, a luat asupra lui responsabilitatea pierderii jocului de la Cagliari şi se gândeşte doar la o victorie pe terenul campioanei Juventus. Mizează pe ambiţia jucătorilor săi, dat fiind numele echipei pe care o vor înfrunta.

„Nu a trecut încă supărarea, sunt multe lucruri inexplicabile în modul în care risipim puncte prețioase. Dar principalul vinovat sunt eu. Dominăm până în minutul 90 și pierdem, asta înseamnă că nu am știut să-i fac să înțeleagă că meciul nu se termină până atunci. Este a cincea oară când se întâmplă de când sunt aici.

Acum vine meciul cu Juventus, fanii nu concep să pierdem, iar noi vom încerca până când matematica ne va zice că e imposibil să ne salvăm.

E bine că vine acest meci repede, iar jucătorii nu au nevoie de motivație când adversara se numește Juventus. Este un meci la care visează toți de când sunt copii și poate vom juca fără presiune, cu mândria de a îmbrăca acest tricou.

Juventus nu este invincibilă, dar acum este înrăită după înfrângerea cu Atalanta. Critiano Ronaldo vrea să înscrie, ei se așteaptă să ne trimită acasă cu cel puțin 3 goluri încasate. Dar aceeași echipă a pierdut cu Benevento și, cu tot respectul, eu nu aș da jucătorii mei pe cei de la Benevento“, a declarat antrenorul Parmei la conferinţa de presă premergătoare partidei.

ADVERTISEMENT