Valentin Mihăilă, totul despre accidentarea din meciul Iaşi – Craiova. “Nu-mi venea să cred!” Când revine în lotul oltenilor

Iuliana Spirache   
în Universitatea Craiova
10/11/2018, 18:36
Valentin Mihăilă, totul despre accidentarea din meciul Iaşi – Craiova. “Nu-mi venea să cred!” Când revine în lotul oltenilor GALERIE FOTO
Valentin Mihăilă într-un meci al Craiovei. Atacantul a dezvăluit tot ce s-a întâmplat după accidentarea suferită în partida cu Iaşi

Valentin Mihăilă a dezvăluit tot ce ştie despre accidentarea suferită în meciul jucat de CS U Craiova pe terenul celor de la FC Poli Iaşi, scor 0-3, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano. Atacantul echipei pregătite de Devis Mangia a primit un pumn în gât de la Laurenţiu Rus, iar acesta a avut nevoie de intervenţia medicilor. Mai mult, Valentin Mihăilă a fost transportat de urgenţă la un spital din Iaşi pentru a face mai multe investigaţii.

Valentin Mihăilă susţine că nu îşi aduce aminte de faza în care Laurenţiu Rus l-a accidentat în meciul FC Poli Iaşi – CS U Craiova, dar a dezvăluit că fotbalistul echipei pregătite de Flavius Stoican a stat lângă el la spital şi a fost cel care i-a arătat filmuleţul cu incidentul care a avut loc la începutul partidei.

Valentin Mihăilă, totul despre accidentarea din meciul Iaşi – Craiova

“Sunt foarte bine, nu am nicio problemă, am facut tot ce se putea la spital. Mi-au făcut toate investigaţile, sunt OK. Nu am nicio problemă. Cea mai mare îngrijorare a fost din partea familiei mele, nu mai ştiau pe cine să sune. Până la urmă a fost totul OK, bine că s-a terminat aşa. De la acea accidentare, am stat până astăzi, am făcut alergare uşoară. De mâine pot să intru 100% la antrenament.

Dacă mă credeţi, nu îmi aduc aminte la acea fază, îmi aduc aminte de altele din meci dar nu de acea fază. Ultima fază de care îmi aduc aminte a fost un out bătut de ei, a respins apărarea noastră, au trimis mingea în out. De atunci nu îmi mai aduc aminte nimic. M-am trezit în ambulanţă şi de atunci am început să-mi recapăt cunoştinţa.

M-am uitat de foarte multe ori, nu îmi venea să cred, pentru că nu le văzusem. Şi la spital îmi spuneau oamenii. I-am întrebat cum s-a întâmplat… ‘L-ai driblat pe Rus şi ţi-a dat cu pumnul în gură’. Nu realizam, nu-mi dădeam seama. Până la urmă, Laurenţiu mi-a arătat filmarea şi i-a părut rău. A stat toată seara cu mine la spital. Am vorbit cu el chiar şi ieri. Aseară mi-a dat mesaj, m-a întrebat dacă sunt în lot şi i-am zis că nu” a spus Valentin Mihăilă pentru Telekom Sport.

Momentul în care Valentin Mihăilă primea îngrijiri medicale la meciul Iaşi - Craiova
Momentul în care Valentin Mihăilă primea îngrijiri medicale la meciul Iaşi – Craiova
Închide ×