Sport

Valentin Mihăilă, inclus de Gian Piero Gasperini pe lista UEFA. Ce star al Atalantei a fost lăsat afară. Update exclusiv

Valentin Mihăilă a semnat transferul carierei cu Atalanta Bergamo, unde a venit împrumut până la vară de la Parma. Internaționalul român a fost inclus pe lista UEFA și va putea evolua în Europa League.
Valentin Mihaila inclus de Gian Piero Gasperini pe lista UEFA Ce star al Atalantei a fost lasat afara Update exclusiv
Transferat în această iarnă sub formă de împrumut de la Parma, atacantul Valentin Mihăilă a fost inclus pe lista UEFA a celor de la Atalanta Bergamo. Sursă foto: tuttoatalanta.com
ADVERTISEMENT
03-02-2022
06:13

Mihăilă e pe lista pentru Europa League

Transferat în această iarnă sub formă de împrumut de la Parma, atacantul Valentin Mihăilă a fost inclus pe lista UEFA a celor de la Atalanta Bergamo.

Internaționalul român va putea fi astfel folosit de antrenorul Gian Piero Gasperini în dubla cu Olympiakos Pireu, din play-off-ul pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League. Meciul tur va avea loc în Italia, la 17 februarie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, în Grecia.

Și celălalt jucător adus de Atalanta în această iarnă, internaționalul ivorian Jeremie Boga, a fost inclus pe lista UEFA de unde a fost scos un jucător extrem de important: slovenul Josip Ilicic.

01-02-2022
15:52

Iubita lui Valentin Mihăilă, mesaj emoționant pentru noul fotbalist al Atalantei

Andreea Stănuică, iubita lui Valentin Mihăilă, a postat un mesaj emoționant, pe rețelele sociale, pentru fostul fotbalist al Universității Craiova, care tocmai a fost împrumutat de Parma la Atalanta.

Cei doi formează un cuplu de trei ani.

„Mândră și recunoscătoare până la Dumnezeu!

Pentru mine, ai fost și ești cel mai bun, iar munca ta este răsplătită.

Te iubesc, Franklin, infinit!”, este mesajul postat de Andreea, pe rețelele sociale.

01-02-2022
09:16

Mihăilă și-a stabilit primul obiectiv la Atalanta

Atacantul Valentin Mihăilă a prins transferul carierei la Atalanta Bergamo, iar pentru început și-a propus să prindă cât mai multe minute și să arate că merită să fie achiziționat definitiv în vară.

”Ieri mă antrenam cu colegii de la Parma, eram anunțat titular cu Crotone, iar azi sunt aici și sunt foarte fericit. Îmi place foarte mult să am mingea, sunt un jucător de viteză. Acestea sunt caracteristicile mele.

Când am venit în Italia la Parma, cu Atalanta am jucat primul meu meci adevărat. Am debutat 10 minute cu Torino, iar apoi am jucat 80 de minute împotriva Atalantei. Așa cum am simțit din teren, pot spune că Atalanta era una dintre cele mai puternice formații din Serie A.

Și anul acesta băieți au făcut lucruri frumoase. Sunt jucători de mare calitate care pot câștiga chiar și titlul. Am vorbit înainte cu fostul meu coleg Giuseppe Pezzella, care a fost luat de Atalanta în vară, și mi-a spus să vin aici.

Obiectivul meu este să evoluez cât mai mult, să o fac bine și să demonstrez că am potențial să joc la Atalanta și astfel să rămân definitiv aici. Mulți fani mi-au trimis mesaje de încurajare, sper să pot demonstra că am calitatea de a juca la Atalanta”, a declarat Mihăilă.

31-01-2022
15:14

Atalanta l-a prezentat pe Valentin Mihăilă

Atalanta a anunţat oficial transferul lui Valentin Mihăilă, printr-un clip postat pe contul de Twitter.

31-01-2022
15:02

Contractul lui Valentin Mihăilă a fost depus la Lega Serie A

Valentin Mihăilă este jucătorul celor de la Atalanta, după ce tuttomercatoweb.com a anunţat că acordul de împrumut dintre Parma şi formaţia din Bergamo a fost depus la Lega Serie A. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, formaţia din Serie A are posibilitatea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului.

30-01-2022
17:08

Condițiile transferului lui Mihăilă la Atalanta

Agentul Victor Becali a anunțat că Atalanta a ajuns la un acord cu Parma pentru împrumutul lui Valentin Mihăilă până la finalul sezonului, cu drept de achiziționare definitivă în vară.

”Cluburile s-au înțeles, trebuie doar vizita medicală și să semneze jucătorul. Este un împrumut cu opțiune de cumpărare care devine obligatorie în anumite condiții. În funcție de cât joacă, sunt condiții realizabile.

Pentru un transfer definitiv la vară, Atalanta trebuie să plătească 8 milioane de euro și bonusuri de performanță. Este o sumă și pentru acest împrumut. A fost dorit în mod expres de antrenorul Gian Piero Gasperini”, a declarat Victor Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

30-01-2022
13:31

Giovani Becali a plecat spre Bergamo

Transferul lui Valentin Mihăilă la Atalanta e doar o chestiune de timp. Giovani Becali a plecat spre Bergamo de pe Aeroportul Otopeni, cu un avion care a decolat în jurul orei 15:30. Agentul FIFA ar trebui să aterizeze pe Aeroportul Internațional Orio al Serio în jurul orei 17:45, ora României, iar apoi să meargă să definitiveze transferul lui Mihăilă la echipa antrenată de Gian Piero Gasperini.

Valentin Mihăilă a fost urmărit de ghinion de când a fost transferat în Italia de Parma. Atacantul român a avut probleme din cauza accidentărilor, iar la finalul sezonului trecut a retrogradat în Serie B.

Valentin Mihăilă, aproape de transferul carierei la Atalanta! Giovani Becali: “Plec în Italia să o închidem”

Însă, norocul ar putea să se schimbe pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani. FANATIK a aflat că negocierile dintre Atalanta Bergamo și Parma pentru transferul lui Mihăilă sunt avansate și românul ar putea ajunge în următoarele ore la echipa din Serie A.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Mihăilă, Giovani Becali a confirmat pentru FANATIK că atacantul este foarte aproape de Atalanta, iar mutarea urmează să fie oficializată în scurt timp:

“E aproape rezolvat transferul lui Mihăilă la Atalanta. Împrumut plus opțiune obligatorie de cumpărare în vară. Acum plec în Italia să o închidem”, a spus Giovani Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Detaliile contractului: împrumut până în vară cu clauză de cumpărare de 10 milioane de euro!

Din informațiile noastre, Valentin Mihăilă ar putea fi împrumutat până în vară la Atalanta, iar opțiunea de cumpărare este în valoare de 10 milioane de euro, pe care echipa din Bergamo se obligă să o achite la vară.

Astfel, sunt șanse mari ca din această iarnă, Valentin Mihăilă să treacă din Serie B, direct în Champions League. Atalanta se află în acest moment pe locul patru, loc calificant direct în cea mai importantă competiție intercluburi.

ADVERTISEMENT

U Craiova l-a vândut cu 9,1 milioane de euro în 2020

Venirea lui Valentin Mihăilă ar putea debloca alte mișcări pe piața transferurilor din Serie A. Lazio îl vrea de la Atalanta pe Aleksei Miranchuk. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio scrie că venirea iminentă a lui Mihăilă la echipă ar putea debloca transferul lui Miranchuck la Lazio.

Pe 5 octombrie 2020, Universitatea Craiova a dat una dintre cele mai importante lovituri pe piața transferurilor. Valentin Mihăilă a fost vândut la Parma pentru suma de 9,1 milioane de euro, una dintre cele mai scumpe mutări din istorie.

ADVERTISEMENT

Parma, fără șanse de promovare în Serie A în acest sezon

Câteva luni mai târziu, Parama a făcut un nou transfer de top pentru Liga 1. Dennis Man a fost vândut cu 13 milioane de euro de FCSB și a devenit cel mai scump jucător transferat vreodată din fotbalul românesc.

În ciuda acestor mutări, Parma a retrogradat în Serie B la finalul sezonului precedent. În actuala stagiune, Valentin Mihăilă a evoluat în 13 meciuri și a marcat două goluri pentru echipa sa.

Parma nu are șanse să revină în Serie A în acest sezon, fiind departe de locurile fruntașe. Echipa lui Man și Mihăilă este abia pe locul 13 cu 23 de puncte.

  • 21 de ani are Valentin Mihăilă
  • 10.000.000 de euro este clauza de cumpărare a celor de la Atalanta
ADVERTISEMENT