Fotbal intern

Valentin Mihăilă, un jucător pe placul ”granzilor”. Dan Petrescu l-ar transfera și el la CFR: ”Aș da 20.000.000 de euro pe el dacă aș avea”

25.12.2019 | 13:38
Valentin Mihaila un jucator pe placul granzilor Dan Petrescu lar transfera si el la CFR As da 20000000 de euro pe el daca as avea
ADVERTISEMENT

În fiecare sezon, Universitatea Craiova propune fotbalului câte un jucător important. După Băluță și Mitriță, în acest sezon a venit rândul puștiului Valentin Mihăilă să atragă atenția asupra sa. Gigi Becali a spus că ar da 5.000.000 de euro pe oltean, iar la câteva zile distanță Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, a recunoscut că ar da 20.000.000 pentru ”perla” Craiovei.

Valentin Mihăilă, un jucător pe placul ”granzilor”. Dan Petrescu l-ar transfera și el la CFR: ”Aș da 20.000.000 de euro pe el dacă aș avea”

Dan Petrescu a făcut adevărate minuni pe banca celor de la CFR Cluj în acest sezon. Deși nimeni nu le dădea șanse, ardelenii s-au calificat în primăvara Europa League, trecând de o grupă din care plecau cu a patra șansă.

ADVERTISEMENT

Artizanul acestui succes european, Dan Petrescu, se gândește la viitor și admite că l-ar dori la CFR pe unul dintre jucătorii momentului din fotbalul intern: Valentin Mihăilă.

Antrenorul campioanei e realist și spune că Mihăilă e imposibil de adus în Gruia, însă consideră că vedeta echipei lui Victor Pițurcă merită mult mai mult decât cele 5.000.000 de euro oferiți de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Poți să-mi dai 25 de milioane de euro acum, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Să fim serioși, realiști. E greu. Nu putem da cinci milioane de euro pe Valentin Mihăilă, ca Gigi Becali. Eu aș da 20 de milioane pe Mihăilă, dar n-am”, a spus Dan Petrescu pentru Digisport.

Gigi Becali, primul care a ”licitat” în presă pentru Mihăilă

În urmă cu o săptămână, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că ar da 5.000.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Valentin Mihăilă, considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Imediat, din Bănie a venit replica lui Victor Pițurcă, cel care a spus că Mihăilă nu va pleca la vicecampioană nici măcar pentru 10.000.000 de euro.

”Eu ştiam de oferta lui Gigi Becali pentru Mihăilă, şi Mihai Rotaru. Dar nici pentru 10 milioane nu ar pleca acum, nu se pune problema că s-ar duce la FCSB”, a spus Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Mihăilă a explodat în acest sezon la Craiova și la naționala U21

Cotat la 1,500.000 de euro de transfermarkt, Mihăilă a avut o primă parte excelentă de sezon, cu 5 goluri marcate pentru Universitatea. Aripa stângă din Bănie a avut evoluții de excepție și la naționala de tineret.

  • 19 ani are Valentin Mihăilă
  • 5 goluri a marcat Mihăilă pentru Craiova în acest sezon, în 16 meciuri disputate în toate competițiile
  • 4 reușite are Vali Mihăilă pentru România U21, în 4 partide disputate în preliminariile EURO 2021
ADVERTISEMENT