Life

Valentin, nevoit să plece din casa Mireasa cu un motiv bine întemeiat: „O să urmeze Sese”

Valentin a fost nevoit să părăsească Mireasa, iar motivul este unul bine întemeiat, potrivit anunțului făcut de Simona Gherghe în emisiunea de la Antena 1.
08.06.2022 | 17:38
Valentin nevoit sa plece din casa Mireasa cu un motiv bine intemeiat O sa urmeze Sese
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Alina, partenera lui Valentin, a fost nedumerită în ediția din 8 iunie a emisiunii Mireasa, când a văzut că iubitul ei nu mai apare în emisiune.

Valentin a plecat din casa Mireasa să-și refacă buletinul

Simona Gherghe i-a spus concurentei că partenerul său a părăsit casa, însă nu definitiv. Acesta trebuie să rezolve o problemă urgentă, una fără de care nu se poate căsători, așa cum și-a planificat.

ADVERTISEMENT

Întrucât finala se apropie cu pași repezi (n.r.: 18 iulie), concurenții trebuie să aibă toate actele în regulă, în special cei care vor să se căsătorească la finalul acestui sezon.

Lui Valentin i-a expirat buletinul și a trebuit să plece să-l refacă taman la Timișoara, iar după el va urma Sese, care are de străbătut un drum lung până la Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Știți foarte bine că suntem pe ultima sută de metri. Ne apropiem de finală și colegii mei au luat toate actele la controlat. Vrem să vedem care sunt valabile, care nu sunt.

Ne facem datoria așa încât toate actele să fie în regulă. Valentin avea buletinul expirat. O să urmeze Sese. Așa vei face și tu, Sese. Vei merge cu colegii mei. Vă duceți, vă întoarceți”, a anunțat Simona Gherghe la Mireasa.

ADVERTISEMENT

Finala Mireasa are loc pe 18 iulie

Ieșirea lui Valentin s-a făcut în niște condiții destul de stricte. Având în vedere că este în continuare sub contract cu Antena 1, acesta nu are acces în drumul său spre Timișoara la telefon pentru a nu primi informații din exterior, astfel încât comportamentul lui din casă să nu fie influențat pe viitor.

Mai în glumă, mai în serios, Giovana a întrebat-o pe Simona Gherghe dacă va putea să-l însoțească pe Sese când va pleca să-și reînnoiască și el buletinul. Prezentatoarea i-a spus că acest lucru nu va fi posibil, dezamăgind-o pe blondină.

ADVERTISEMENT

Competiția Mireasa se va încheia peste o lună. Rămâne de aflat care va fi cuplul câștigător și cine va hotărî să se căsătorească în marea finală din 18 iulie.

ADVERTISEMENT