ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Covăsnenii, dezamăgiţi după meciul cu CFR: “Ne-a lipsit şansa ca să scoatem un rezultat mai bun”

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, pe teren propriu, cu 0-2 de CFR Cluj în etapa a 6-a din Liga 1 Betano. Formaţia antrenată de Valentin Suciu a ajuns la două meciuri consecutive pierdute...
Autor: Razvan Nicolae | 14.08.2017 | 23:47
Covăsnenii, dezamăgiţi după meciul cu CFR:

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, pe teren propriu, cu 0-2 de CFR Cluj în etapa a 6-a din Liga 1 Betano. Formaţia antrenată de Valentin Suciu a ajuns la două meciuri consecutive pierdute în actualul sezon după ce au fost învinşi de Gaz Metan Mediaş în etapa trecută. La finalul meciului de la Braşov, antrenorul nou-promovatei a vorbit despre jocul echipei sale.

ADVERTISEMENT

Valentin Suciu a declarat la finalul meciului că echipei sale i-a lipsit şansa în meciul contra celor de la CFR Cluj. Acesta a precizat că toate meciurile care urmează sunt unele de foc, mai ales că echipa sa este una nou-promovată, cu mulţi jucători care debutează abia acum în prima ligă. Tehnicianul a vorbit şi despre meciul cu Dinamo din etapa viitoare, pe care o consideră una dintre echipele tari din Liga 1 Betano.

“CFR este o echipă foarte pragmatică. Cu Viitorul am avut şansă, exact ce ne-a lipsit azi. Au echipă solidă, la fel este şi banca lor de rezerve. Pentru noi toate meciurile sunt de foc, suntem o echipă nou-promovată. Dinamo e un brand, au o echipă tare. Mereu îşi propun să câştige campionatul sau să fie pe primele loc. Patrick Petre are mult curaj, este un jucător al viitorului. Sper că la noi să se regăsească şi să devină un jucător al echipei naţionale”, a declarat Valentin Suciu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Istvan Fulop a vorbit la rândul său la finalul meciului de la Braşov. Mijlocaşul a declarat că echipa sa putea să obţină un egal dacă juca cu mai mult curaj. “O victorie meritată a CFR-ului. Cu puţin noroc puteam să scoatem un egal. Este abia etapa a şasea, e un campionat lung, dar CFR e o echipă bună care se va bate pentru titlu. Ne-a lipsit golul şi un pic curaj ca să scoatem un rezultat mai bun. Au pus presiune pe noi. Am fost neatenţi în acest meci şi sperăm să nu se mai întâmple asta în viitor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!