Sport

Valentin Țicu, dărâmat după ce l-a accidentat horror pe Dragoș Iancu: „Regret tot”

Valentin Țicu a oferit prima reacție după ce l-a accidentat teribil pe Dragoș Iancu în startul partidei Petrolul Ploiești - Hermannstadt, scor 0-0 în etapa a 10-a a SuperLigii.
24.09.2023 | 21:29
Valentin Ticu daramat dupa ce la accidentat horror pe Dragos Iancu Regret tot
Valentin Țicu a oferit prima reacție după ce l-a accidentat teribil pe Dragoș Iancu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Valentin Țicu a avut o intervenție brutală asupra lui Dragoș Iancu. Mijlocașul lui Hermannstadt a suferit o fractură deschisă de peroneu și va fi operat de urgență la București. Fundașul „lupilor galbeni” a văzut direct cartonașul roșu și riscă o suspendare drastică. La finalul partidei, jucătorul de 23 de ani și-a cerut scuze.

Valentin Țicu, dărâmat după ce l-a accidentat horror pe Dragoș Iancu: „Regret tot”

Petrolul și Hermannstadt au remizat în etapa a 10-a. Deși au evoluat în superioritate numerică aproape tot meciul, sibienii s-au întors doar cu un punct de la Ploiești. Valentin Țicu a explicat ce l-a determinat să intre prin alunecare asupra lui Dragoș Iancu și speră ca tânărul fotbalist al lui Hermannstadt să revină cât mai repede.

ADVERTISEMENT

„Vreau să prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui, clubului Hermannstadt. Îmi pare rău. Inițial am avut impresia că eu am luat fața mingii, să bag o alunecare. Nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla.

Sper să fie bine (n.r. Dragoș Iancu). Toată puterea și rugăciunile mele se duc spre el. Sper să revină repede. Regret tot. Nu s-a pus problema din partea mea să-l lovesc intenționat, să fac un gest nesportiv. Mi-a fost greu să văd faza. Se vede clar că n-am intenție. E foarte greu pentru mine.

ADVERTISEMENT

M-am pus în locul lui. Mă simt ca și cum eu am pățit asta. Toate gândurile și puterea mea merg spre el să se facă bine. Mă tem de o suspendare, Până la urmă, îmi doresc să joc fotbal”, a declarat Valentin Țicu.

Marius Măldărășanu, prima reacție după accidentarea lui Dragoș Iancu: „Orice rezultat ar fi fost, nu ne-am fi bucurat”

Marius Măldărășanu este de părere că Valentin Țicu nu a avut intenția să-l lovească pe Dragoș Iancu. Antrenorul lui Hermannstadt i-a felicitat pe jucătorii Petrolului pentru că au reușit să se apere organizat în inferioritate numerică.

ADVERTISEMENT

„Ce să vorbim despre fotbal, ne gândim doar la Dragoș. Din păcate, se întampla și asta, suntem alături de el. La pauză, jucătorii au spus că intră să joace pentru el. E al nu știu câtelea meci când jucăm în superioritate numerică și nu câștigăm.

De data asta, spațiile au fost restrânse, nu au fost ca la meciul cu FCSB. Îi felicit pe cei de la Petrolul, că nu e ușor să joci 80 de minute cu un om în minus.

ADVERTISEMENT

Unii au fost aproape de fază, eu am văzut pe telefon cum arăta piciorul lui. Orice rezultat ar fi fost, nu ne-am fi bucurat. Nu cred că Țicu a avut intenție… pe terenul de fotbal nu cred că exista așa ceva”, au fost cuvintele lui Marius Măldărășanu.

Gabi Iancu, afectat după accidentarea coechipierului: „N-am văzut niciodată așa ceva”

Gabi Iancu a văzut de pe bară momentul accidentării groaznice al lui Dragoș Iancu. Fotbalistul de 29 de ani a mărturisit că i s-a făcut rău, atunci când a sesizat că mijlocașul are piciorul rupt.

„N-am văzut niciodată așa ceva. Poate la televizor, dar nu văzusem live. Nici nu mai contează rezultatul de egalitate. Toți suntem cu gândul la Dragoș. Sper să se facă bine.

N-am văzut inițial că și-a rupt piciorul. E greu să privești E greu să reziști, mi s-a făcut și rău după acel moment. E posibil să fie și oboseala de vină pentru rezultat, s-au apărat bine. A fost și accidentarea care te doare, nu mai poți juca la fel”, a spus Gabi Iancu la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT