Life

Valentina Ionescu iubește din nou, după divorț. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe cântăreață

Valentina Ionescu iubește din nou, după ce a divorțat de fostul soț, cu care a avut o căsnicie de 18 ani. Cine este bărbatul care i-a furat inima interpretei de folclor?
31.08.2022 | 17:12
Valentina Ionescu iubeste din nou dupa divort Cine este barbatul care a cucerito pe cantareata
Valentina Ionescu vrea să se recăsătorească cu noul partener. Sursa foto: celebritatea.ro
ADVERTISEMENT

După ce a divorțat cu scandal de fostul soț, acesta găsindu-și o amantă, cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu iubește din nou. În viața sa a apărut un bărbat cu care vrea să meargă în fața altarului.

Valentina Ionescu iubește din nou, după divorț. Cântăreața vrea să se recăsătorească

Interpreta de folclor este îndrăgostită iremediabil de noul partener, care are o poveste similară cu a sa. Și el a fost părăsit și are un copil din căsnicia anterioară.

ADVERTISEMENT

Valentina Ionescu spune că își dorea de multă vreme să întâlnească un bărbat ca cel pe care îl iubește în momentul de față și care i-a adus fericirea.

Artista a mai precizat că s-a cunoscut întâmplător cu noul partener, el fiind mai mare cu un an decât ea.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericită. Trec printr-o perioadă foarte frumoasă din viața mea. Poate chiar cea mai frumoasă. Iubesc și sunt iubită.

Avem planuri mărețe împreună. Am întâlnit omul pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată. El este omul care mă face să simt că viața merită să fie trăită la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

A fost ceva întâmplător. Este mai mare decât mine cu un an. Avem povești asemănătoare, amândoi am fost părăsiți, amândoi avem, câte un copil dintr-o căsnicie anterioară”, a declarat Valentina Ionescu la Antena Stars, scrie Spynews.

Valentina Ionescu și noul partener se vor muta împreună

De altfel, noul iubit al Valentinei Ionescu i-a cunoscut și copilul cu care s-ar înțelege perfect, conform spuselor solistei. În prezent, bărbatul este plecat din țară, dar va reveni curând, a mai completat ea.

ADVERTISEMENT

Odată ce va sosi în România, Valentina Ionescu nu vrea să-l mai lase pe noul iubit de lângă ea. Cântăreața are de gând să se mute cu acesta și să stabilească planurile de nuntă.

”Avem planuri împreună, da. Urmează să ne mutăm împreună. Ne gândim și la nuntă”, a mai detalit Valentina Ionescu.

ADVERTISEMENT