Life

Valentina Pelinel a dat cărțile pe față. Care este adevărul în relația dintre ea și Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre relația cu Cristi Borcea. Blondina a spus care este secretul celor doi
26.09.2021 | 16:02
Valentina Pelinel a dat cartile pe fata Care este adevarul in relatia dintre ea si Cristi Borcea
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai solite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au aniversat trei ani de căsnicie și sunt părinții a trei copii.

Blondina a povestit cum stau lucrurile între ei. Ea a spus și care este secretul lor pentru o căsnicie fericită și a vorbit la superlativ despre partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a dat cărțile pe față. Care este adevărul în relația dintre ea și Cristi Borcea

Șoția fostului acționar de la Dinamo a avut doar cuvinte de laudă despre partenerul ei de viață: „alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative”.

„Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume”, a spus ea, într-un interviu pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a declarat că relația dintre cei doi este mai puternică decât oricând. Ea a explicat că greutățile prin care au trecut i-au unit și mai mult.

„Lucrurile sunt așezate acum. Liniștea și echilibrul pe care le-am construit împreună sunt o resursă esențială pentru fericirea și împlinirea căsniciei noastre. Este o perioada binecuvântată și mă bucur de ea în fiecare zi, cu toată inima,” a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Blondina a mai explicat că, pe lângă iubire, între cei doi este și foarte multe respect: „noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile”.

„În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația,” a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Ce spune Valetina Pelinel despre posibilitatea de a deveni din nou mamă

Soția lui Cristi Borcea a vorbit și despre posibilitatea de a avea un alt copil. Cei doi au un băiat și două fetițe gemene.

Blondina a explicat că nu au în plan un al patrulea copil, dar dacă acest lucru se va întâmpla, va fi o binecuvântare. Ea a mai povestit și că zilele petrecute alături de cei mici sunt magice.

Cu privire la dicuțiile apărute în cuplu, Pelinel a explicat că ambii parteneri sunt dispuși să facă un compromis: „amândoi avem personalități puternice și nu este în firea noastră să dăm înapoi. Însă amândoi suntem dispuși la comunicare deschisă și onestă, la discuții și feedback constructive. Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea”.

ADVERTISEMENT