Life

Valentina Pelinel, adevărul despre căsnicia cu Cristi Borcea. Care este secretul relației lor

22.02.2021 | 23:55
Valentina Pelinel adevarul despre casnicia cu Cristi Borcea Care este secretul relatiei lor
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a spus adevărul despre relația pe care o are cu fostul patron de la Dinamo, Cristi Borcea, cu care are trei copii. Fostul model a dezvăluit secretul căsniciei cu omul de afaceri, mai ales că la început a fost una destul de controversată. 

Blondina și partenerul ei de viață se bucură de timpul petrecut împreună, secretul unei relații de lungă durată fiind momentele în doi. Vedetele nu ratează nicio ocazie de a merge în vacanțe numai ei, fără copii, având unele locuri pe care le frecventează destul de des.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a politicianului Cristian Boureanu și Cristi Borcea adoră momentele petrecute în familie, indiferent că le petrec acasă sau într-o stațiune de la munte. Valentina Pelinel este dedicată în totalitate celor mici, renunțând chiar și la carieră pentru ei.

Valentina Pelinel a dezvăluit secretul relației cu Cristi Borcea. Care e acesta

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, indiferent cât de obosiți venim acasă petrecem destul de mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Nu plecăm în vacanțe doar cu copiii, avem și locuri în care plecăm doar amândoi, fie că e vorba de afaceri, fie că e vorba de relaxare”, a declarat Valentina Pelinel în emisiunea „Star magazin” de la Antena Stars.

Blondina se distrează de minune în vacanțele petrecute cu cei dragi, ultima fiind la munte. Fostul model și omul de afaceri adoră zăpada, la fel și copiii, dar asta nu înseamnă că nu le place și litoralul, dovadă că vara aceasta o vor petrece la mare.

ADVERTISEMENT

La vară ne vom muta în stațiunea Olimp, la hotel la noi. La munte avem un loc foarte drăguț, la o cabană, unde ne place să mergem pentru că e intim, e în munți, unde nu vezi multe persoane, ceea ce nouă ne place. 

Ne place să fim doar noi cu copiii și eventual, uneori, câțiva prieteni pentru că e o cabană mică. A fost și foarte multă zăpadă, chiar și de Revelion am fost acolo și apoi în ianuarie”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel se menține într-o formă fizică de invidiat și nu trece zi în care să nu facă sport. Cu toate acestea blondina nu ar putea trăi într-o regim de viață sănătos, dovadă că uneori mănânc toate felurile preferate pentru că nu are nicio reținere de acest gen.

ADVERTISEMENT