ADVERTISEMENT
Life

Valentina Pelinel dă din casă. Cum e viața alături de Cristi Borcea în realitate: „Mă înțelege”

Valentina Pelinel este de ceva ani cu Cristi Borcea, însă cum e viața alături de fostul patron de la Dinamo? Este totul lapte și miere în relația lor?
Autor: Dan Suta | 19.05.2021 | 13:57
Valentina Pelinel dă din casă. Cum e viața alături de Cristi Borcea în realitate: „Mă înțelege”
Valentina Pelinel formează o familie minunată alături de Cristi Borcea. Foto: Instagram

Fotomodelul și-a refăcut viața cu Cristi Borcea după divorțul de politicianul Cristian Boureanu. Cei doi formează un cuplu sudat în aparență, dar care este realitatea de acasă?

ADVERTISEMENT

Valentina a dat din casă și a vorbit despre cum este viața ei de când a devenit mămică. Manechinul are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, care o susține în tot ce face.

Pelinel a declarat că este foarte important să simți susținere emoțională din partea partenerului de viață. Soția lui Borcea nu duce lipsă de încurajări și a explicat în ce context a avut nevoie de sprijinul bărbatului.

Valentina Pelinel, detalii despre viața cu Cristi Borcea

Mamă a trei copii, Valentina a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în ultimii ani. Blondina a dezvăluit că s-a luptat cu kilogramele după ce a născut, iar acum e mulțumită de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit:) Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu.

Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an”, a declarat vedeta pentru site-ul actualitate.net.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul o încurajează să facă sport

Rolul de mamă a dat-o puțin peste cap pe manechină, dar a avut mare noroc cu Cristi. Aceasta spune că nu îi este atât de greu cu creșterea copiilor pentru că are parte de ajutoare.

Vedeta a mai spus că este tot timpul încurajată de soțul ei în felul în care ține în frâu familia și are grijă și de ea.

ADVERTISEMENT

„Mă înțelege”, a spus frumoasa blondină referitor la faptul că Borcea este cel care îi dă imboldul necesar să facă sport zilnic pentru a se menține în formă.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei copii minunați împreună, iar relația lor a trecut prin multe momente de cumpănă, ceea ce a întărit familia. Cel mai dificil pentru Valentina a fost perioada de detenție a soțului ei.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!