Fotbal intern

GALERIE FOTO. Cum arată apartamentul de un milion de dolari al mamei copilului lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel duce o viaţă de poveste, chiar dacă bărbatul de care este îndrăgostit este la închinsoare la 2014. Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo Bucureşti, a fost condamnat la...
14.10.2017 | 08:59

Valentina Pelinel duce o viaţă de poveste, chiar dacă bărbatul de care este îndrăgostit este la închinsoare la 2014. Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo Bucureşti, a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor. Fotomodelul de 36 de ani deţine un apartament de lux în New York. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

În 1999, pe când avea 19 ani, Valentina Pelinel a câştigat concursul „Top Model România” şi astfel a reuşit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite ale Americii. La opt ani de la acest moment, manechinul a cumpărat un apartament în metropola americană, pe care a plătit aproape un milion de dolari. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce chirie cere Valentina Pelinel pentru apartamentul din New York

După căsătoria cu politicianul Cristi Boureanu, Pelinel a stat mai mult în România, dar nu a renunţat la imobilul din New York pe care l-a trecut, în 2012, pe numele firmei sale de peste Ocean. Fotomodelul a început să închirieze apartamentul aflat la etajul 21 al unui zgârie-nori, cu 5.000 de dolari pe lună, aşa cum a reieşit din declaraţiile de avere ale politicianului.

După ce a divorţat de Cristi Boureanu şi a început o relaţie cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a luat decizia să vândă apartamentul, însă preţul, un milion de dolari, a făcut ca nici un cumpărător să nu se intereseze în mod serios. Fotomodelul a luat din noua decizia de a închiria locuinţa, de această dată, preţul cerut fiinde de 4.500 de euro. Pe pereţii apartamentului se regăsesc tablouri cu manechinul, din perioada în care aceasta avea contracte.