Life

Valentina Pelinel, imagine inedită alături de mama ei. Cât de bine arată soacra lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a postat o imagine inedită alături de mama ei. Iată cum arată soacra lui Cristi Borcea.
08.06.2021 | 14:55
Valentina Pelinel imagine inedita alaturi de mama ei Cat de bine arata soacra lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel, imagine inedită alături de mama ei. Cât de bine arată soacra lui Cristi Borcea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a postat o imagine emoționantă cu mama ei, cu ocazia zilei sale de naștere. Soacra lui Cristi Borcea arată foarte bine, așa că se vede cu cine seamănă fostul fotomodel.

Soția lui Cristi Borcea a anunțat ieri pe rețelele socializare că este ziua mamei ei, drept pentru care a postat o fotografie inedită alături de sora ei și de cea care le-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel

Georgeta Pelinel, mama Valentinei Pelinel, nu-și arată deloc vârsta, după cum se poate vedea pe rețelele de socializare.

Ieri, Valentina Pelinel și sora ei au sărbătorit ziua de naștere a mamei lor. Cele trei femei s-au fotografiat împreună, iar fostul fotomodel a postat imaginea pe pagina ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fanii au văzut de unde a moștenit soția lui Cristi Borcea trăsăturile fizice. Blondina nu a specificat ce vârstă a împlinit mama ei, însă oricare ar fi, Georgeta Pelinel arată foarte bine.

„La mulți ani celei care ne-a dăruit cel mai frumos cadou: Viața🙏 La mulți ani, mama”, a postat Valentina Pelinel pe pagina de Facebook, în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcate elegant, cu câte un buchet de flori în mână, cele trei femei arată impecabil.

Valentina Pelinel, alături de sora și mama ei
Valentina Pelinel, alături de sora și mama ei. Sursa foto: Facebook

Fanii au fost încântați să le vadă pe cele trei într-o asemenea ipostază, așa că nu au ezitat să lase sute de comentarii.

„La multi ani. Adorabile sunteti toate trei!”, „La muuulti și fericiti ani!!! Mama e unica! Prețuiește fiecare clipa petrecuta alături de ea!”

ADVERTISEMENT

„La mulți ani frumoși, sănătoși și fericiți! O mamă mândră de fiicele ei, o doamnă foarte frumoasă și fiicele la fel”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, detalii despre încă un copil

Cristi Borcea se poate considera un bărbat împlinit. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite.

Valentina Pelinel ar vrea să-i dăruiască afaceristului și cel de-al zecelea copil, așa cum a declarat chiar el, în cadrul unei emisiuni TV.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea, potrivit wowbiz.ro.

Mihaela Borcea i-a dăruit afaceristului trei copii, doi băieți și o fată: Patrick (22 de ani), Angelo (17 ani) și Melissa (17 ani).

Cu Alina Vidican are un băiat și o fetiță, George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani). În timpul mariajului cu Alina, Cristi Borcea a avut o relație cu Simona Dana Voiculescu, care i-a dăruit o fetiță, Andreina Carolyn Christine (12 ani).

Valentina Pelinel i-a dăruit trei copii, un băiat și gemene: Milan (4 ani), Indira Maria (1 an şi 10 luni), Rania Maria (1 an şi 10 luni).

ADVERTISEMENT