Life
notix pixel id

Valentina Pelinel, în cârje după operația la genunchi. Cum arată acum soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a revenit în mediul virtual după ce a ajuns pe masa de operație. Soția lui Cristi Borcea a postat o imagine la scurt timp după externare.
27.10.2021 | 15:49
Valentina Pelinel, în cârje după operația la genunchi. Cum arată acum soția lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel, în cârje după operația la genunchi. Cum arată acum soția lui Cristi Borcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină apare în cârje după operația la genunchi, problemele medicale fiind pe fondul unui accident care s-a produs în urmă cu mai bine de 8 ani, la ski.

Modelul a suferit în trecut o operație de ligament încrucișat. Din păcate, în urmă cu aproximativ o săptămână Valentina Pelinel a făcut o artroscopie.

Este vorba de o procedură chirurgicală minim invazivă folosită pentru a evalua şi trata leziunile din interiorul articulaţiilor.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, după operația la genunchi. Cum se simte soția lui Cristi Borcea

„Faceți cunoștință cu noile mele accesorii pentru următoarea perioadă. Cum vi se par? Sunt roșii să-mi poarte noroc ca să termin recuperarea mai repede.

De Halloween sigur voi avea avea cel mai reușit costum”, este mesajul lăsat de Valentina Pelinel pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cristi Borcea are foarte multă răbdare și încredere că totul va fi bine în cele din urmă. Vedeta se recuperează și face zilnic câte două ședințe în acest sens.

„O să fie bine! Nu mă las”, a mai adăugat frumoasa blondină, în felul acesta oferind unui fan răspunsul la o întrebare.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, nevoită să facă recuperare timp de 6 luni

Fotomodelul este o persoană activă, care pune foarte mare accent pe sport și de abia așteaptă să revină în sala de antrenament. Din nefericire, vedeta are de așteptat o perioadă de 6 luni.

Valentina Pelinel nu are voie să pună prea multă presiune pe genunchi, acesta fiind și motivul pentru care în următoarele luni va avea niște accesorii foarte utile, cârjele.

ADVERTISEMENT

„Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng.

Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, durează 6 luni.

ADVERTISEMENT

Eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc. E adevărat că am plecat mai devreme din spital…

Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor”, a declarat blondina pentru click.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri