Life

Valentina Pelinel, mesaj emoționant pentru Cristi Borcea. Omul de afaceri a împlinit 52 de ani. “Astăzi este despre el”

Cristi Borcea a împlinit 52 de ani, iar Valentina Pelinel i-a făcut un cadou special încă de dimineață. A postat un mesaj emoționant în mediul online.
17.01.2022 | 21:48
Valentina Pelinel mesaj emotionant pentru Cristi Borcea Omul de afaceri a implinit 52 de ani Astazi este despre el
ADVERTISEMENT

Petrecere în familia lui Cristi Borcea. Omul de afaceri a împlinit 52 de ani.

Valentina Pelinel a marcat momentul încă de dimineață. A postat în mediu online un mesaj emoționant pentru tatăl copiilor ei.

Cristi Borcea a petrecut de ziua sa la un restaurant alături de familie și de câțiva prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, mesaj emoționant pentru Cristi Borcea. Omul de afaceri a împlinit 52 de ani. “Astăzi este despre el”

Fostul acționar dinamovist a împlinit pe 17 ianuarie vârsta de 52 de ani. Dis de dimineață acesta a fost felicitat și a primit diferite cadouri.

Valentina Pelinel a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant de dragoste și o fotografie în care apare alături de soțul său.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea ❤ ❤️ ❤️??”, a scris fostul model pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Omul de afaceri a primit sute de mesaje. Mulți nu au uitat să amintească faptul că, soțul Valentinei Pelinel pare mult mai tânăr și nu își arată vârsta.

ADVERTISEMENT

De această dată, Cristi Borcea a decis ca petrecerea de ziua sa să fie una restrânsă. A mers la un restaurant împreună cu familia și câțiva prieteni apropiați.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. S-au căsătorit în urmă cu trei ani în Ungaria. La acel moment, fostul model era însărcinată cu gemenele Rania și Indira. Cuplul mai are încă un băiat.

ADVERTISEMENT

Ce declara Valentina Pelinel despre soțul ei

În urmă cu ceva vreme, Valentina Pelinel a dat amănunte despre relația pe care o are cu omul de afaceri. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă, spunând că în fiecare zi învață alături de el lucruri noi și nicio zi nu este plictisitoare.

“Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. 

Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, spunea Valentina Pelinel pentru ciao.ro 

ADVERTISEMENT