Life

Valentina Pelinel, detalii despre operația la genunchi: ”Sunt recunoscătoare”

Valentina Pelinel a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în urmă cu mai bine de cinci luni, iar acum le-a oferit fanilor mai multe informații despre operație.
14.03.2022 | 20:25
Valentina Pelinel detalii despre operatia la genunchi Sunt recunoscatoare
Valentina Pelinel, informații despre intervenția de la genunchi: ”Mă simt complet refăcută”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Cristi Borcea a oferit detalii despre operația la genunchi, după ce în urmă cu 8 ani a suferit un accident la ski. Frumoasa blondină a ajuns pe masa medicului în octombrie 2021, iar după a apărut în cârje în social media.

Valentina Pelinel, informații despre intervenția de la genunchi: ”Mă simt complet refăcută”

Valentina Pelinel a primit îndrumare de la specialiști și a continuat să se recupereze. Modelul și-a amenajat un spațiu în propria locuință, totul ca eforturile să fie minime. În felul acesta nu a mai fost nevoie să plece de acasă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este recunoscătoare pentru sprijinul pe care l-a primit de la partenerul de viață, alături de care are trei copii. Vedeta simte că este pe drumul cel bun, chiar dacă trebuie să continue recuperarea și mai departe.

Soția omului de afaceri Cristi Borcea are o stare de sănătate mult mai bună datorită procedurilor pe care le-a efectuat în fiecare zi în ultimele 5 luni. De asemenea, blondina a ținut să le mulțumească doctorilor care i-au fost alături.

ADVERTISEMENT

„La cinci luni de la operația la genunchi, sunt recunoscătoare pentru că mă simt bine complet refăcută și, deși recuperarea continuă, am avut parte de tot suportul soțului și familiei mele și le mulțumesc din suflet.

Nu aș fi avut aceste rezultate fără o echipă de profesioniști, atât de talentați cărora le mulțumesc pentru profesionalism, răbdare și dedicare: Doctor Vlad Petrescu și terapeuții George Vescan și sensei Nicolae”, a scris Valentina pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a politicianului Cristian Boureanu are și un mesaj pentru fanii din mediul virtual. Vedeta susține că este esențial să ne bucurăm de fiecare moment alături de cei dragi și să fim recunoscători pentru fiecare clipă.

Valentina Pelinel nu credea că va trăi într-o singură viață o pandemie, care a durat peste 2 ani, iar acum un război care se desfășoară foarte aproape de România.

ADVERTISEMENT