Life

Valentina Pelinel, revenire spectaculoasă la un an de nașterea gemenelor lui Cristi Borcea – FOTO

29.06.2020 | 11:51
Valentina Pelinel revenire spectaculoasa la un an de nasterea gemenelor lui Cristi Borcea  FOTO
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel are la activ două nașteri, însă cele două evenimente nu și-au lăsat amprenta masiv pe corpul soției lui Cristi Borcea.

Fostul model de talie internațională și-a revenit din punct de vedere al greutății la un an de când le-a adus pe lume pe gemenele Indira Maria și Rania Maria.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV și-a recăpătat silueta de altădată și postează pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în ținute care să-i pună în evidență trupul.

Valentina Pelinel, o mamă de trei cu kilograme în minus

Deși a fost aspru criticată pentru greutatea ei din timpul sarcinii, în special când a fost gravidă cu gemenele, la un moment dat fiind fotografiată nepensată și plină de celulită, Valentina Pelinal pare că și-a revenit spectaculos.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV a devenit prima dată mamă în 2016, când l-a născut pe Milan, iar pe 1 martie 2019 a născut din nou, de această dată două gemene. Tatăl copiilor este nimeni altul decât Cristi Borcea, cu care s-a căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar pe 30 septembrie 2018 au făcut petrecerea de nuntă în Ungaria.

” 3 copii, jucării multe 😁 Voi cum vă petreceți duminica în familie cu cei mici? Ce activități preferate aveți alături de ei? ”, a scris Valentine Pelinel pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Valentina Pelinel, înconjurată de jucării. Foto: Instagram
Valentina Pelinel, înconjurată de jucării. Foto: Instagram

În imaginea postată de soția lui Cristi Borcea putem observa că aceasta are ca activitate principală creșterea copiilor, care pare că a și ajutat-o să slăbească după ce a devenit mamă.

Vedeta TV și-a revenit spectaculos după naștere, iar acum la un an și câteva luni de la venirea pe lume a gemenelor reușește să arate ca pe vremuri.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, mai întâi amantă, apoi soția lui Borcea

Cei doi soți se cunosc de pe vremea când Valentina Pelinel era căsătorită cu Cristian Boureanu, iar Cristi Borcea cu Mihaela Borcea. În prezent soți, pe atunci, modelul și omul de afaceri erau prieteni de familie.

 

View this post on Instagram

 

La multi ani, Milan 😍🥰❤❤🥳🥳

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on


Despărțirea de Boureanu ar fi survenit în contextul în care Valentina ar fi avut o aventură, într-o excursie, cu fostul șef de la Dinamo. În tot acest timp, Borcea mai avea o relație extraconjugala și cu modelul de la Timișoara Alina Vidican, care i-a devenit soție mai târziu și a fost înșelată, la rândul său, tot cu Valentina Pelinel. De fapt, Borcea a renunțat la mariajul cu Alina, împreună cu care are doi copii, pentru a se căsători cu Pelinel.

Afaceristul mai are 3 copii și cu Mihaela Borcea. Dar și o fată cu o fostă avocată.

ADVERTISEMENT