Life

Valentina Pelinel, motiv de sărbătoare în familie. Gemenele lui Cristi Borcea au făcut 3 ani

Valentina Pelinel a început primăvara cu o ocazie de petrecere foarte bine întemeiată. Gemenele modelului și ale lui Cristi Borcea sunt născute pe 1 martie.
01.03.2022 | 19:45
Valentina Pelinel motiv de sarbatoare in familie Gemenele lui Cristi Borcea au facut 3 ani
Valentina Pelinel și-a aniversat fetele gemene. Fetele lui Cristi Borcea, Rania și Indira, au împlinit 3 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a vorbit despre motivul de sărbătoare pe social media. În familia vedetei au fost aniversate în cursul zilei de marți, 1 martie 2022, micuțele Rania și Indira care au împlinit frumoasa vârstă de 3 ani.

Valentina Pelinel și-a aniversat fetele gemene. Fetele lui Cristi Borcea, Rania și Indira, au împlinit 3 ani

Valentina Pelinel este o mamă foarte implicată în creșterea și educarea fiicelor sale, dovadă că și-a exprimat bucuria de a le avea în viața sa prin intermediul unei filmări distribuite în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Micuțele apar ținându-se de mână în timp ce se plimbă printr-un mall, iar una dintre ele are o păpușă în brațe, modelul fiind topită după fetițele pe care le alintă foarte drăguț, „bubulinele mele”.

„Pentru noi primăvară începe în fiecare an cu această zi magică. O zi în care două mărțișoare speciale au sosit în viața noastră și de atunci, fiecare moment este plin de binecuvântari.

ADVERTISEMENT

Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede.

Fericirea imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viața noastră nu poate fi descrisă în cuvinte, ci doar simțită, așa cum știu că o trăiesc toți părinții.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, bubulinelor și o primăvară cu zâmbete și iubire vă dorim tuturor”, este mesajul lăsat de Valentina Pelinel pe contul personal de Instagram.

Valentina Pelinel, ținută asortată cu cei trei copii

Frumoasa blondină și gemenele s-au asortat la petrecerea dată în cinstea lor, la împlinirea celor trei ani. Milan, fiul vedetei și al lui Cristi Borcea, a purtat la rândul său un tricou în ton cu ținutele fetelor.

ADVERTISEMENT

Urările și mesajele de „La mulți ani!” au curs în dreptul fotografiei de familie, Valentina Pelinel publicând destul de des imagini în care apar copiii săi.

ADVERTISEMENT