Life

Valentina Pelinel n-a putut păstra taina. Ce îi provoacă o mare plăcere lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt o familie fericită și unită de multă vreme, omul de afaceri fiind extrem de atent cu partenera care i-a dăruit trei copii.
26.02.2022 | 22:46
Valentina Pelinel na putut pastra taina Ce ii provoaca o mare placere lui Cristi Borcea
ADVERTISEMENT

Fotomodelul este împlinit alături de soț, motiv pentru care nu a mai păstrat taina legat de intimitățile dintre ea și bărbatul care o sprijină în toate.

Valentina Pelinel nu a mai putut păstra taina despre relația cu Cristi Borcea și a mărturisit ce îi provoacă o mare plăcere lui Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Blondina este răsfățată de partenerul de viață constant. Cunoscutul om de afaceri este foarte atent la cadourile pe care le cumpără pentru soția sa.

Valentina Pelinel, detalii despre relația cu Cristi Borcea. Cum o răsfață afaceristul

Fostul președinte al clubului Dinamo adoră să dăruiască diferite lucruri, dovadă că recent i-a achiziționat frumoasei blondine două genți. Nu s-a putut decide la una singură.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea preferă să ofere mici atenții persoanelor dragi din viața sa decât să primească. Afaceristul nu se uită la bani când vine vorba de cadouri și surprize.

„Mi-a luat soțul meu două gentuțe pe care mi le doream mai de mult. Nu m-am putut hotărî și mi le-a luat pe amândouă. Lui îi place mai mult să-mi ia cadouri mie.

ADVERTISEMENT

Îmi spune mereu că e mai fericit când îmi ia mie decât când își ia lui”, a răspuns Valentina Pelinel într-o emisiune de la Antena Stars.

Valentina Pelinel vorbește despre al patrulea copil cu Cristi Borcea

În aceeași emisiune vedeta a deschis și subiectul celui de-al patrulea copil. În prezent, fotomodelul și Cristi Borcea au un băiat pe nume Milan și două fete gemene. Afaceristul mai are încă 6 copii din 3 relații diferite.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie blondina a precizat că este bucuroasă alături de cei mici și se implică foarte mult în creșterea și educarea lor. Există sau nu posibilitatea să îl facă din nou tată pe Cristi Borcea?

Fosta soție a lui Cristian Boureanu nu a mai ținut nimic secret și a vorbit sincer despre acest subiect, mai ales că este întrebată constant.

„Cred că sunt ok. Eu zic că am făcut trei, mulțumim lui Dumnezeu. Să fie sănătoși și ce-o vrea Dumnezeu mai încolo. Niciodată nu spune niciodată”, a mai adăugat Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT