Life

Valentina Pelinel, secrete din viața de familie. Ce e important pentru soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel are o familie unită alături de Cristi Borcea. Frumoasa blondină a dezvăluit cum decurge viața de cuplu și ce este esențial în relație.
22.04.2022 | 23:48
Valentina Pelinel secrete din viata de familie Ce e important pentru sotia lui Cristi Borcea
ADVERTISEMENT

Fotomodelul a oferit un interviu în care a scos la iveală câteva secrete din viața de familie. Soția omului de afaceri a mărturisit ce este important pentru ea când vine vorba de partenerul de viață, cu care are 3 copii.

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre viața de cuplu. Soția lui Cristi Borcea a spus pe ce mizează în relație

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu solid, modelul precizând că lucrurile merg de minune între ei. Blondina este ferm convinsă că respectul nu trebuie să dispară niciodată între doi parteneri de viață.

ADVERTISEMENT

Soția fostului finanțator de la Dinamo primește foarte multe surprize din partea jumătății sale, care o face să plângă de fericire. Vedeta este optimistă și se bucură din plin de familia frumoasă și unită pe care o are.

„Consider că într-o relație respectul este important. Pe de altă parte, este mai ușor să enunți teorii despre ce este acceptabil și ce nu.

ADVERTISEMENT

În teorie, așa ne dorim toți să stea lucrurile, dar în realitate nu se știe niciodată ce resurse poți descoperi la tine și unde te duce viața.

Pus în fața faptului împlinit, iei o decizie care poate uneori să contrazică alte contexte. Adaptabilitatea este esențială în viață și în relații, la fel ca respectarea valorilor personale”, a spus vedeta pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, fericită și împlinită

Valentina Pelinel este fericită că are o familie frumoasă, sănătoasă și unită. De asemenea, blondina crede că prietenii, alături de care-și petrece timpul liber, o încarcă cu o energie pozitivă.

„Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum. Cred că e important să fii împăcat cu ce este, cu ce ai făcut și să lași lucrurile să se întâmple așa cum este ordinea lor firescă.

ADVERTISEMENT

Există o forță mai puternică decât noi în univers care are grijă ca nimic să nu fie întâmplător”, a mai adăugat soția lui Cristi Borcea, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT