Life

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au luat decizia în prag de Sărbători: “Să fie toţi împreună”

Decizie neașteptată luată de Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Se pare că cei doi soți au un plan măreț de Crăciun.
19.12.2022 | 17:13
Valentina Pelinel si Cristi Borcea au luat decizia in prag de Sarbatori Sa fie toti impreuna
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, decizie neașteptată chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de ceva timp și au reușit să reziste în ciuda tuturor dificultăților care au apărut în viața lor.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor petrece sărbătorile de iarnă acasă

După ce afaceristul a ieșit din închisoare, cei doi s-au regăsit, iar lucrurile merg mai bine ca oricând.

ADVERTISEMENT

Dovada cea mai clară este planul pe care ambii soți l-au făcut de sărbători. Într-un interviu acordat recent, Valentina Pelinel a dezvăluit că de Crăciun, toți cei 9 copii ai soțului ei vor sta la aceeași masă.

Amintim că faimosul Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, este tată a nouă copii, însă cu patru femei diferite. Spre exemplu, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo vin din căsnicia cu Mihaela Borcea.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Alex și Gloria vin din relația pe care afaceristul a avut-o cu Alina Vidican, iar Carolyn, din relația cu celebra avocată Simona Voiculescu.

Și cu Valentina Pelinel, actuala sa soție, care a împlinit anul acesta 42 de ani, omul de afaceri mai are alți trei copii. Este vorba despre două gemene și Milan.

ADVERTISEMENT

După ce au cântărit bine decizia, cei doi soți au decis că este suficient spațiu pentru o familie numeroasă. Pentru că anual, de Crăciun, aceștia stau în casă, același lucru se va întâmpla și în noaptea de Revelion.

Iar pentru că timpul le permite, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au decis ca toți cei nouă copii să se strângă împreună, măcar de sărbători.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu toți ceilalți copii ai lui Cristi Borcea

”Noi stăm întotdeauna acasă de Crăciun, anul acesta o să stăm acasă și de Anul Nou, adică o să ieșim probabil undeva noi doi sau cu prietenii, dar nu plecăm din țară.

În schimb, pentru că au venit și frații din America, și copiii din America, mergem la munte câteva zile să vadă zăpadă, ca să fie toți împreună, să se joace”, a dezvăluit Valentina Pelinel, în interviul acordat pentru unica.ro.

Totodată, fostul model a mai vorbit și despre relația pe care o are cu ceilalți copii ai săi. Aceasta susține că se înțelege de minune cu ei și că nu are de făcut niciun reproș.

De asemenea, deși toți sunt diferiți, Valentina Pelinel are grijă să se poarte și frumos cu fiecare în parte.

”Până nu ești mamă și simți pe pielea ta, și vezi cât de diferiți sunt între ei și cum se comportă un copil și că e normal să se comporte uneori și nu întocmai ca la carte, doar atunci poți să înțelegi și să te porți așa cum trebuie cu un copil”, a mai spus Valentina Pelinel.

Vedeta se înțelege bine nu doar cu cei mici, ci și cu soacra ei, care are grijă să o răsfețe.

ADVERTISEMENT