Life

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, pretrecere de zilei mari. Unde au chefuit cei doi

15.10.2020 | 09:17
Valentina Pelinel si Cristi Borcea pretrecere de zilei mari Unde au chefuit cei doi
Cristi Borcea, gest uluitor pentru soția lui. Valentina Pelinel a fost surprinsă. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel este prietenă destul de apropiată cu prezentatoarea Ameri Nasrin, motiv pentru care a fost invitată la petrecerea de 30 de ani a vedetei de la Antena Stars.

Petrecerea a avut loc chiar înainte ca restricțiile să fie mai dure și să interzică orice fel de eveniment privat, potrivit wowbiz.ro. Așa cum era de așteptat, Valentina l-a adus și pe Cristi Borcea la eveniment.

ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin prezintă matinalul de la Antena Stars și tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, pe care a sărbătorit-o cu o petrecere de zile mari.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, petrecere de zile mari

Ameri Nasrin a organizat o petrecere la terasă cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani. Iar locația a fost, evident, terasa deținută de Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT

De la eveniment nu au lipsit nici prietenii apropiați din lumea showbiz-ului ai prezentatoarei și au petrecut câteva ore bune. Mâncarea a fost pregătită de Chef Munti, câștigătorul celui de-al șaselea sezon “Chefi la cuțite”.

Și vremea de afară a fost una destul de caldă, așa că Nasrin și invitații săi au putut petrece frumos până la miezul nopții. Valentina Pelinel și sărbătorita au fost în centrul atenției toată seara, dansând până nu au mai putut.

ADVERTISEMENT
Ameri Nasrin, alături de Cristi Borcea, Valentina Pelinel și o amică. Sursa foto: Instagram
Ameri Nasrin, alături de Cristi Borcea, Valentina Pelinel și o amică. Sursa foto: Instagram

Invitații au fost colegii lui Ameri de la Antena Stars, printre care și Dima Trofim, alături de noua lui iubită. Alte nume celebre prezente la aniversarea prezentatoarei au fost Bella Santiago, Kamara, Alex Florescu și Vj Raru. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, invitații au fost nevoiți să plece acasă la miezul nopții.

Ameri Nasrin se simte foarte bine la cei 30 de ani, după cum a scris pe contul ei de Instagram:

“Dragă 30, ai venit cam repede! Dar m-ai prins fericită, recunoscătoare pentru tot ce am realizat, dornică să duc mai departe tot ce mi-am propus! Unii spun că de-acum, viața mea va arată altfel, alții, că de-abia acum începe. Eu mi-aș spune doar atât: ‘Bucură-te de viață, de tot ce îți oferă ea. Și bune și rele.

ADVERTISEMENT

Și învață din fiecare experiență! Bucură-te de familie, e cea mai de preț! Bucură-te de iubire, căci ai parte din belșug! Bucură-te de oamenii pe care îi numești ‘prieteni’, nu sunt mulți, nici puțini, sunt atât cât sufletul tău are nevoie și poate cuprinde. Razi zgomotos atunci când ai chef, zâmbește mult, ai încredere în tine și fă tot ce îți trece prin cap!'”

Ameri Nasrin are origini persane, tatăl ei fiind iranian. Frumoasa prezentatoare urmează să-și unească destinul cu partenerul ei anul viitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🎂13.10.2020🍾 Draga 30, ai venit cam repede! Dar m-ai prins fericita, recunoscatoare pentru tot ce am realizat, dornica sa duc mai departe tot ce mi-am propus! Unii spun ca de-acum, viata mea va arata altfel, altii, ca de-abia acum incepe. Eu mi-as spune doar atat: “ Bucura-te de viata, de tot ce iti ofera ea. Si bune si rele. Si invata din fiecare experienta! Bucura-te de familie, e cea mai de pret! Bucura-te de iubire, caci ai parte din belsug! Bucura-te de oamenii pe care ii numesti “prieteni”, nu sunt multi, nici putini, sunt atat cat sufletul tau are nevoie si poate cuprinde. Razi zgomotos atunci cand ai chef, zambeste mult, ai incredere in tine si fa tot ce iti trece prin cap!” Multumesc din suflet pentru toate mesajele pe care mi le-ati trimis! Va pup si va imbratisez cu mult drag!❤️🙏 Rochie: @priveboutiquenet Sandale: @inspiring_lux Machiaj: @amarandeisimonamakeupacademy

O postare distribuită de Ameri Nasrin (@ameri_nasrin) pe

 

 

 

ADVERTISEMENT