Life

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc ziua de naștere a gemenelor. Mesajul emoționant postat de soția afaceristului

Sărbătoare în familia lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel. Cei doi sărbătoresc ziua de naștere a gemenelor. Ce mesaj a postat soția afaceristului.
01.03.2023 | 12:08
Valentina Pelinel si Cristi Borcea sarbatoresc ziua de nastere a gemenelor Mesajul emotionant postat de sotia afaceristului
Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc ziua de naștere a gemenelor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au motive de sărbătoare în familie, deoarece astăzi este ziua de naștere a gemenelor pe care le au împreună. Fostul manechin a postat o imagine în mediul online. Totodată, aceasta le-a urat “la mulți ani” micuțelor.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sărbătoresc ziua de naștere a gemenelor. Ce mesaj a postat fostul manechin

Rania și Indira, gemenele cuplului Valentina Pelinel și Cristi Borcea, împlinesc astăzi vârsta de 4 ani. Soția omului de afaceri este cea care a postat o fotografie pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

În imagine postată, cele două sunt îmbrăcate la fel, cu rochițe și paltoane roșii. Internauții au lăsat deja câteva mesaje în care le-au transmis micuțelor “la mulți ani” și gânduri bune.

“La Mulți Ani, Rania și Indira! ‘Mărțișoarele’ noastre împlinesc azi 4 ani!”, a scris soția lui Cristi Borcea în descrierea fotografiei postate pe Instagram, care a primit sute de aprecieri în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT
Gemene Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Cristi Borcea despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de patru ani, iar omul de afaceri a făcut recent dezvăluiri despre relația lor. Fostul acționar de la Dinamo are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață, alături de care are un băiat, Milan, și pe cele două fetițe.

Recent, Cristi Borcea a declarat că a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel. De fiecare dată, milionarul merge cu drag acasă, știind că acolo îl așteaptă o atmosferă pozitivă. Astfel, afaceristul uită de orice lucru rău atunci când se află alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

Ce doi discută zilnic despre diferite probleme și stau ore întregi de vorbă. Din moment ce are firme și, implicit, foarte multe responsabilități, Cristi Borcea simte nevoia să discute cu soția lui.

“Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu.

ADVERTISEMENT

Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.”, a povestit Cristi Borcea în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT