Life

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de neuitat. Locul de vis unde au ajuns cei doi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea bifează zilele acestea un concediu în doi. Unde au plecat în vacanță.
06.09.2022 | 18:57
Valentina Pelinel si Cristi Borcea vacanta de neuitat Locul de vis unde au ajuns cei doi
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, concediu în doi. Unde au plecat în vacanță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și soțul său, fostul acționar de la Dinamo, se bucură de un concediu în doi la început de toamnă. Locul de vis unde au ajuns cei doi și de unde au împărtășit cu fanii mai multe imagini inedite.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, concediu în doi. Unde au plecat în vacanță

Valentina Pelinel și Cristi Borcea bifează zilele acestea o nouă vacanță, după ce recent au petrecut o săptămână pe litoralul românesc. Fotomodelul și omul de afaceri s-au cazat la hotelul de lux pe care-l dețin în stațiunea Olimp.

ADVERTISEMENT

De această dată cei doi au lăsat România în urmă și au zburat spre o destinație unde se bucură de vreme plăcută, soare și plimbări în aer liber. Și unde mai pui că nu sunt însoțiți de cei trei copii pe care-i au împreună.

Capri este insula care a cucerit-o pe soția afaceristului, care a transmis mai multe mesaje emoționante în social media. Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu ascund faptul că trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme.

ADVERTISEMENT

„Felul în care te uiți la mine…” sau „Momente pentru care trăim”, sunt două dintre descrierile lăsate de vedetă pe contul de Instagram, care radiază de fericire alături de partenerul de viață, fostul acționar de la Dinamo.

Împreună formează un cuplu solid și unit, cu o relație de lungă durată. Sunt părinții a trei copii și nu exclud posibilitatea să vină pe lume și alți urmași, Cristi Borcea dorindu-și acest lucru.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, o persoană asumată. Adevărul despre relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, după ce omul de afaceri a trecut prin două divorțuri. Blondina este, de asemenea, la al doilea mariaj, dar spune că este o persoană asumată.

„Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu.

ADVERTISEMENT

Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt”, a mărturisit vedeta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT