Life

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, zi magică în familie. Ce sărbătorește cuplul

01.03.2021 | 18:41
Valentina Pelinel si Cristi Borcea zi magica in familie Ce sarbatoreste cuplul
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au parte de o zi magică, în sânul familiei, în prima zi de primăvară. Cuplul are un motiv întemeiat de sărbătoare, în centrul atenției fiind nimeni altele decât gemenele lor. 

Indira și Rania împlinesc pe 1 martie frumoasa vârstă de 2 ani, ocazie cu care celebrii lor părinți au organizat o petrecere de zile mari. Fostul fotomodel nu a uitat să împărtășească acest moment memorabil și cu fanii săi de pe rețelele de socializare, unde a postat o poză de familie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a scris un mesaj emoționant și înduioșător pe pagina de Instagram pentru două dintre cele mai importante ființe din viața ei. Valentina Pelinel nu a uitat nici de Milan, băiatul pe care-l are tot din relația cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, motiv de sărbătoare. Pe cine au cinstit

„Pentru noi această zi este magică și ne-a adus o fericire imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viața noastră. O primăvară cu dragoste și încredere vă dorim tuturor”, a scris Valentina Pelinel, în dreptul unei imagini cu întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Gemenele sale și ale omului de afaceri, Cristi Borcea, au avut parte de o petrecere pe cinste de la care nu au lipsit baloanele colorate și atmosfera de poveste. Micuțele au fost răsfățate cu un tort cu etaj pe care au tronat unele dintre cele mai iubite personaje animate.

Indira și Rania sunt topite după Anna și Elsa, celebrele personaje din filmul Frozen. De asemenea, de pe tortul aniversar nu au lipsit nici fluturii mari și colorați, cel mai probabil fiind tot una dintre pasiunile micuțelor care au împlinit 2 ani.

ADVERTISEMENT

Petrecerea nu a fost organizată la un restaurant de fițe, ci în siguranța casei, dar asta nu înseamnă că distracția nu a fost în toi. Toți, de la mic la mare, s-au distrat, atmosfera caldă și zâmbetele fiind la ordinea zilei în prima zi de primăvară pentru soții Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, împreună cu 3 copii
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, împreună cu 3 copii, de ziua de naștere a gemenelor. Sursa foto: Instagram.com

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit părinți pentru prima oară în anul 2016, când a venit pe lume Milan. În urmă cu doi ani, pe 1 martie, se nășteau gemenele, care au fost concepute prin fertilizare în vitro, lucru pe care blondina nu l-a ascuns niciodată.

ADVERTISEMENT

Cei 3 nu sunt singurii copii pe care-i are afaceristului, el mai având și doi din mariajul cu Alina Vidican, Alexandru și Gloria și încă trei din prima căsnicie, cea cu Mihaela Borcea. Este vorba de Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

De asemenea, Cristi Borcea mai are și un copil dintr-o relație cu o avocată. În total, fostul patron de la Dinamo are 9 moștenitori, având o relație foarte specială cu fiecare în parte. Vedeta reușește să-i strângă de multe ori pe toți în același loc, fără să existe discuții sau scandaluri.

ADVERTISEMENT