ADVERTISEMENT
Sporturi

Valentina Şevcenko, cel mai brutal knock-down în MMA. “Este un asasin!”. Video

Autor: Sorin Dumitrescu | 09.06.2019 | 22:18
Valentina Şevcenko, cel mai brutal knock-down în MMA.
Valentina Şevcenko este autoarea unuia dintre cele mai brutale KO din istoria MMA

Sportiva MMA Valentina Şevcenko, jumătate kazahă, jumătate peruană, după origini, a fost autoarea unuia dintre cele mai spectaculoase, dar în acelaşi timp şi mai brutale knock down-uri din ultimul timp. Şevcenko a luptat cu Jessica Eye şi a învins-o pe aceasta după ce a lăsat-o fără cunoştinţă în urma unui atac teribil la cap.

ADVERTISEMENT

Valentina Şevcenko, unul dintre cele mai brutale KO-uri din istoria MMA

Aşa de puternic a fost impactul dintre piciorul lui Şevcenko şi capul adversarei încă s-a auzit clar zgomotul produs de lovitură. Reacţiile pe net ale celor care au urmărit lupta au fost pe măsură. “Este un asasin această Valentina. Este cea mai periculoasă femeie de pe planetă. Un asemenea knock-down atât de brutal nu am văzut niciodată.”

Învingătoarea era extrem de preocupată la finalul meciului, care a durat puţin peste o repriză, pentru că lovitura a venit în a doua repriză, de starea de sănătate a adversarei. “Jessica a fost foarte curajoasă. Îmi doresc enorm să aflu că este bine şi că nu este în nici un pericol. Aşa este acest sport, are reguli extrem de dure şi trebuie să fim conştienţi că vieţile noastre pot fi puse în pericol. Dar îmi place ceea ce fac şi îmi asum riscul” – a spus Valentina Şevcenko.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!