Sporturi

Valentino Rossi a rămas cu traume după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Voi face vaccinul, e prea important”

21.03.2021 | 16:37
Valentino Rossi a ramas cu traume dupa ce sa infectat cu COVID19 Voi face vaccinul e prea important
ADVERTISEMENT

Multiplul campion mondial de motociclism viteză Valentino Rossi se pregătește de un nu sezon în circuitul mondial MotoGP. Italianul a povestit prin ce a trecut când a aflat că s-a infectat cu COVID-19.Valentino Rossi

a fost depistat pozitiv cu coronavirus la sfârșitul anului trecut și a fost obligat să stea în izolare, departe de agitația cu care este obișnuit.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat publicației La Republica, pilotul a mărturisit că a trăit o adevărată dramă și că a înțeles cât de important este ca lumea să conștientizeze pericolul pe care virusul pandemic îl reprezintă.

Valentino Rossi, probleme după ce s-a infectat cu COVID-19

Pilotul echipei Petronas Yamaha SRT a povestit pentru sursa menționată că perioada petrecută în izolare a fost cea mai grea și le-a transmis fanilor un mesaj în care îndeamnă la responsabilizare.

ADVERTISEMENT

”A fost greu, pentru că eram izolat de tot. Eu, de când m-am născut, am fost mereu într-o petrecere, pentru că oricine îmi iese în cale îmi zâmbeşte, m-am simţit un altul. Am înţeles ce este singurătatea. Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva.

Am făcut vaccinul. La prima doză nu am simţit nimic. O să fac și a doua doză. Se spune că persoanele care au fost infectate ar putea avea ceva reacţii, dar nu mă interesează, este prea important”, a spus Valentino Rossi, pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT

Cine este Valentino Rossi

În vârstă de 42 de ani, Valentino Rossi este unul dintre cei mai mari piloți MotoGP din istorie. Italianul are în palmares nu mai puțin de șapte titluri de campion mondial, cucerite în 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009.

Alintat de fani ”Il dottore”, Rossi este liderul absolut într-un clasament al celor mai multe victorii din istoria clasei 500cc din MotoGP.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în topul celor mai multe victorii din circuitul mondial de motociclism viteză este al doilea, cu 112 succese, 10 mai puține decât Giacomo Agostini cu 122 de triumfuri.

Noul sezon în MotoGP debutează la sfârșitul săptămânii viitoare, la Doha, în Qatar, pe circutul Losail, iar Valentino Rossi este și în acest an unul dintre protagoniștii curselor de mare viteză.

ADVERTISEMENT