Life

Valentina Pelinel, după ce a fost operată: ”Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult că familie”

Valentina Pelinel a fost operată, în urmă cu două luni, iar acum suportă procedurile de recuperare, dar este fericită că și-a găsit sprijinul în familie și că e susținută de copii și de Cristi Borcea.
29.12.2021 | 10:34
Valentina Pelinel dupa ce a fost operata Au fost momente care neau apropiat si mai mult ca familie
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a trecut prin momente grele acum două luni, atunci când medicii au decis să îi facă o operație pentru refacerea ligamentelor distruse. Operația, a explicat Valentina Pelinel, devenise necesară din cauza unui accident la schi de acum opt ani și în urma căruia nu s-a recuperat așa cum ar fi fost bine.

Valentina Pelinel, recuperare cu ajutorul familiei

După ce a fost operată, Valentina Pelinel a recunoscut că a trecut prin momente dificile cu atât mai mult cu cât o bună bucată de vreme nu s-a putut deplasa decât cu ajutorul cârjelor. Din fericire însă, a explicat soția lui Cristi Borcea, lucrurile au fost mai ușoare în plan psihic când a văzut cât de mult este susținută de familie.

ADVERTISEMENT

”Milan este un sprijin pentru mine mereu și prin felul sau dulce de a fi îmi înseninează fiecare zi. Iar fetele, prin energia și farmecul personalităților lor diferite, îmi umplu sufletul de fericire. Lângă ei și Cristi sunt împlinită și fericită. Fetițele șchiopătau în spatele meu, iar Milan se amuza cu câte o cârja, în încercarea de a-mi arăta susținerea lor necondiționată”, a spus Valentina Pelinel pentru Ciao.

Mai mult decât atât, soția lui Cristi Borcea recunoaște că, fără sprijinul celor dragi, nu s-ar fi putut descurca imediat după operația dificlă în care medicii i-au reconstruit ligamentele de la picior.

ADVERTISEMENT

”Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult că familie. Sufrageria mea s-a transformat în sală de antrenament, unde fiecare are programul lui sportiv, dar ne distrăm împreună, iar timpul trece foarte repede. Cristi a fost alături de mine tot timpul, prin încurajările lui constante, mai ales în prima luna, când a fost cea mai dificilă etapă”, a mai explicat Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Valentina Pelinel nu are voie să poarte tocuri

După operație, așa cum e și normal, medicii i-au impus o serie de restricții pentru ca recuperarea să fie mai ușoară și pentur a nu rămâne cu sechele. Iar printre restricții este una care, pentru un fost supermodel ca Valentina Pelinel, pare chiar dificilă.

ADVERTISEMENT

”Încă nu pot să port tocuri”, a precizat Valentina Pelinel. Iar ca parte a recuperării, soția lui Cristi Borcea a început, deja, să facă antrenamente ușoare. ”Deja recuperarea a intrat în etapa unui antrenament lejer, care îmi va permite în câteva luni să revin la normal.

Așadar, mai am de așteptat până să revin la  înotat sau să mă reapuc de jogging. De la începutul anului voi adăuga și antrenamente ușoare de aerobic”, a mai precizat doamna Borcea.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, impresionată de Cristi Borcea

În toată perioada recuperării, Cristi Borcea a fost mai atent ca niciodată la nevoile Valentinei Pelinel. Și, pe lângă ajutorul pe care i l-a acordat în fiecare moment, el a pus la cale și momente în care soția sa să uite de probleme. Iar un asemenea moment a fost chiar de ziua Valentinei, ea împlinind 41 de ani.

”Cristi mi-a organizat o mică petrecere, alături de prietenii noștri apropiați. Am primit multe cadouri frumoase, cel mai valoros fiind evident cel din partea soțului meu”, a precizat Valentina Pelinel pentru Ciao, explicând însă că cea mai mare bucurie îi este oferită de momentele petrecute în familie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei copii împreună

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de ani buni, cei doi fiind, la un moment dat, în mijlocul unui scandal conjugal de amploare, ei iubindu-se în timp ce erau căsătoriți cu alte persoane. Cu toate acestea, pasiunea dintre ei nu a ținut cont de gura lumii, au divorțat, iar apoi s-au căsătorit pentru ca, apoi, să devină părinții a trei copii.

Primul lor copil, Milan, s-a născut acum mai bine de cinci ani, iar gemenele Indira Maria și Rania Maria au împlinit doi ani. Cristi Borcea are însă încă alți șase copii din relațiile anterioare și, anul acesta, fostul acționar de la Dinamo București a recunoscut că își mai dorește un bebeluș de la Valentina Pelinel pentru a avea, în total, zece moștenitori.

ADVERTISEMENT