Life

Valeria Arnăutu a trecut prin clipe cumplite. Și-a pierdut părinții în doar câteva zile. “Mă simt cu sufletul pustiit”

Valeria Arnăutu a trecut prin momente foarte grele. În mai puțin de două săptămâni i-au murit ambii părinți. Tatăl artistei s-a stins din viața în același spital unde a decedat și regretatul Petrică Mîțu Stoian.
24.11.2021 | 17:33
Valeria Arnautu a trecut prin clipe cumplite Sia pierdut parintii in doar cateva zile Ma simt cu sufletul pustiit
Drama prin care a trecut Valeria Arnăutu
ADVERTISEMENT

Valeria Arnăutu a trăit o adevărată dramă în urmă cu aproape o lună. Aceasta și-a pierdut părinții în mai puțin de două săptămâni.

Cunoscuta artistă a povestit că a avut vise premonitorii înainte de moartea părinților.

Și-a visat bunica în fiecare noapte aproape o jumătate de lună.

Valeria Arnăutu a trecut prin clipe cumplite. Și-a pierdut părinții în doar câteva zile. “Mă simt cu sufletul pustiit”

Valeria Arnăutu nu și-a revenit încă după moartea părinților ei. Tatăl artistei s-a stins din viață la sfârșitul lunii octombrie, iar la aproape două săptămâni și-a condus pe ultimul drum și mama.

ADVERTISEMENT

Artista și-a reamintit de clipele de coșmar pe care le-a trăit după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Tatăl ei a murit în același spital în care a decedat și regretatul interpret de muzică populară.

Valeria Arnăutu și tatăl ei
Valeria Arnăutu și tatăl ei

 

“Mi-a fost enorm de greu când a plecat tatăl meu, mai ales că nu ne așteptam. A făcut o forma ușoara de covid, a fost la doctor, l-au trimis acasă să se trateze.

ADVERTISEMENT

El era foarte atent, mânca sănătos, și după ce s-a dus acasă cu tratamentul aferent, a doua zi a făcut accident vascular cerebral. Când am aflat și de bietul Petre, cumva s-a reeditat durerea gândindu-mă la același loc”, a declarat Valeria Arnăutu pentru Star Popular.

După nici două săptămâni a murit și mama artistei.

“Avea de peste 30 ani o boală autoimună. Mă simt cu sufletul pustiit, chiar azi noapte am visat-o pe mama, eram în casa părintească, eram singura, aveam senzația de gol și pustiu, m-am întors și am încuiat poarta. Când ne pleacă părinții înțelegem că nu mai suntem copii. “,  mai spus artista.

ADVERTISEMENT

Pe cine a visat artista înainte de moartea părinților săi

Cunoscuta interpretă de muzică populară spune că a visat-o de mai multe ori pe bunica sa înainte de tragedie. Cele două au avut mereu o relație extrem de apropiată.

“Nu sunt o persoană superstițioasă, dar cu vreo lună jumătate să se întâmple aceste tragedii o visam noapte de noapte. Nu îmi aminteam că e moartă. Vorbeam tot felul de lucruri. Nu am făcut atunci legătura că nu știu eu să interpretez”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT