ADVERTISEMENT
Life

Valeria Lungu, îndrăgostită din nou! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit

Autor: Andreea Stanaringa | 24.09.2020 | 18:25
Valeria Lungu, îndrăgostită din nou! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit
Valeria Lungu, îndrăgostită din nou! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit. Sursa foto: YouTube

Valeria Lungu trăiește o perioadă frumoasă din viața ei. Frumoasa blondină este îndrăgostită din nou și nu se ferește să-și arate fericirea în public. Recent, a postat pe contul de TikTok, unde este foarte activă, un clip video cu partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Noul ei iubit este un medic, potrivit spynews.ro, iar de curând au apărut și primele imagini cu cei doi împreună. Tânăra povestește în detaliu cum au ajuns să fie împreună și cât de fericită este.

Valeria Lungu a dat vestea chiar la “Antena Stars” și oferă detalii despre povestea de dragoste care a împlinit-o.

ADVERTISEMENT

Valeria Lungu este îndrăgostită din nou! Declarații în direct

Tânăra vedetă a oferit detalii despre noua ei relație chiar în direct la “Star Matinal”. Între ea și medicul care a cucerit-o a existat o atracție încă de când s-au văzut prima oară, după spusele Valeriei.

Vestea a venit ca o surpriză pentru fanii tinerei vedete de pe TikTok, care nu se așteptau ca iubitul ei să fie un medic. Se pare că bărbatul care apărea în clipurile ei nu s-a dovedit a fi partenerul ei de viață, așa cum bănuiau fanii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a cucerit-o pe vedetă este un medic pasionat de meseria pe care o practică. Acesta este din București și se află la începutul carierei medicale. Valeria Lungu nu i-a dezvăluit însă identitatea, fiind încă la începutul relației.

În cadrul emisiunii, vedeta a povestit despre atracția dintre ei, care a venit din ambele părți, și cum a simțit că sunt predestinați să fie împreună.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericită și îndrăgostită. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede și a venit de la sine, și din partea mea și din partea lui”, sunt declarațiile în direct ale Valeriei Lungu.

Pentru a-i ascunde identitatea noului iubit, blondina a postat un clip video pe TikTok în care cei doi sunt îmbrățișați. Nu i se vede fața bărbatului care a cucerit-o, însă este clar că cei doi se iubesc și că există o legătură strânsă între ei.

ADVERTISEMENT
Valeria Lungu si noul iubit
Valeria Lungu și noul ei iubit! Sursa foto: spynews.ro

Mai mult, Valeria Lungu a postat în dreptul clipului video un mesaj simplu, dar profund, care nu lasă loc de alte interpretări: “Iubirea mea!”.

Evident, fanii au reacționat rapid și au dorit să afle mai multe despre noua relație din showbiz, însă vedeta preferă să mențină discreția în viața ei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!