Life

Valeria Lungu, îndrăgostită din nou! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit

24.09.2020 | 18:25
Valeria Lungu indragostita din nou Cum a fost surprinsa cu noul ei iubit
Valeria Lungu, îndrăgostită din nou! Cum a fost surprinsă cu noul ei iubit. Sursa foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Valeria Lungu trăiește o perioadă frumoasă din viața ei. Frumoasa blondină este îndrăgostită din nou și nu se ferește să-și arate fericirea în public. Recent, a postat pe contul de TikTok, unde este foarte activă, un clip video cu partenerul ei.

Noul ei iubit este un medic, potrivit spynews.ro, iar de curând au apărut și primele imagini cu cei doi împreună. Tânăra povestește în detaliu cum au ajuns să fie împreună și cât de fericită este.

ADVERTISEMENT

Valeria Lungu a dat vestea chiar la “Antena Stars” și oferă detalii despre povestea de dragoste care a împlinit-o.

Valeria Lungu este îndrăgostită din nou! Declarații în direct

Tânăra vedetă a oferit detalii despre noua ei relație chiar în direct la “Star Matinal”. Între ea și medicul care a cucerit-o a existat o atracție încă de când s-au văzut prima oară, după spusele Valeriei.

ADVERTISEMENT

Vestea a venit ca o surpriză pentru fanii tinerei vedete de pe TikTok, care nu se așteptau ca iubitul ei să fie un medic. Se pare că bărbatul care apărea în clipurile ei nu s-a dovedit a fi partenerul ei de viață, așa cum bănuiau fanii.

Bărbatul care a cucerit-o pe vedetă este un medic pasionat de meseria pe care o practică. Acesta este din București și se află la începutul carierei medicale. Valeria Lungu nu i-a dezvăluit însă identitatea, fiind încă la începutul relației.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii, vedeta a povestit despre atracția dintre ei, care a venit din ambele părți, și cum a simțit că sunt predestinați să fie împreună.

“Sunt foarte fericită și îndrăgostită. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede și a venit de la sine, și din partea mea și din partea lui”, sunt declarațiile în direct ale Valeriei Lungu.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i ascunde identitatea noului iubit, blondina a postat un clip video pe TikTok în care cei doi sunt îmbrățișați. Nu i se vede fața bărbatului care a cucerit-o, însă este clar că cei doi se iubesc și că există o legătură strânsă între ei.

Valeria Lungu si noul iubit
Valeria Lungu și noul ei iubit! Sursa foto: spynews.ro

Mai mult, Valeria Lungu a postat în dreptul clipului video un mesaj simplu, dar profund, care nu lasă loc de alte interpretări: “Iubirea mea!”.

Evident, fanii au reacționat rapid și au dorit să afle mai multe despre noua relație din showbiz, însă vedeta preferă să mențină discreția în viața ei.

ADVERTISEMENT