Fotbal international

Valerică Găman a ajuns la Al Shabab. Clip de promovare spectaculos. Video

07.07.2018 | 23:34
Valerica Gaman a ajuns la Al Shabab Clip de promovare spectaculos Video
ADVERTISEMENT

Valerică Găman a ajuns la Al Shabab după ce s-a despărţit în această vară de FCSB. Chiar dacă nu a rupt gura târgului la roş-albaştri, Găman a fost prezentat ca o adevărată vedetă de către clubul arab.

Valerică Găman apare într-un clip în care coboară dintr-o maşină scumpă, la arena din Riad, şi merge în vestiarul trupei antrenate de Marius Şumudică. Găman probează apoi tricoul formaţiei arabe şi este prezentat după aceea pe gazonul stadionului.

ADVERTISEMENT

Valerică Găman a ajuns la Al Shabab, unde îi aşteaptă pe Budescu şi Alibec

Al Shabab a plătit pentru Valerică Găman numai 75.000 de euro, dar FCSB îşi va “scoate banii” pentru transferurile efectuate de “tata Şumi”, cum a fost alintat antrenorul arabilor de către Gigi Becali. Asta pentru că Al Shabab urmează să îi transfere pe Constantin Budescu şi Denis Alibec, pentru o sumă care trece de 4 milioane de euro.

Într-o reacţie exclusivă pentru FANATIK.RO, Marius Şumudică a vorbit de ce a decis să îl transfere pe fundaşul central: ‘’Sunt bucuros că s-a rezolvat transferul lui Valerică Găman. Când am semnat cu Al Shabab, am văzut că au un fundaș central foarte bun din Algeria (n.r. Djamel Benlamri). Când l-am văzut cum joacă am știut instant ce îi trebuie lângă, de aia m-am gândit la Găman. A contact foarte mult și că sumă de transfer nu a fost una foarte mare.”

ADVERTISEMENT

750.000 de euro este cota lui Valerică Găman, potrivit transfermarkt.de

20.000 de euro pe lună a fost salariul lui Găman la FCSB