Fotbal intern

Valerică Găman, motivul uluitor pentru care a refuzat naționala lui Cosmin Contra

29.09.2018 | 00:00
Valerica Gaman motivul uluitor pentru care a refuzat nationala lui Cosmin Contra

Valerică Găman a refuzat convocarea la echipa națională pentru dubla din octombrie cu Lituania, în deplasare și Serbia, la București. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care elevul lui Marius Șumudică de la Al Shabab Riad a respins cererea pe care selecționerul Cosmin Contra se pregătea să i-o trimită.

Valerică Găman i-a transmis lui Contra că nu poate veni la echipa națională pentru că soția sa Marina este însărcinată și el nu poate lipsi în aceste momente de lângă ea. I-a mulțumit frumos selecționerului, dar a lăsat de înțeles că nu prea mai este tentat de echipa națională.

Valerică Găman a refuzat naționala lui Contra invocând motive personale

În locul lui Valerică Găman pentru dubla amintită a fost chemat Gabi Tamaș, jucătorul lui Hapoel Haifa, informație pe care FANATIK.RO v-a oferit-o în exclusivitate. La câteva minute după anunț, știrea a fost confirmată oficial de site-ul FRF: „Gabriel Tamaș, 34 de ani, îl înlocuiește pe Valerică Găman. Fundașul celor de la Al Shabab a invocat probleme personale, iar selecționerul s-a reorientat”, au scris cei din departamentul media al FRF.

Căsătorit cu Marina cu câteva zile înainte de Euro 2016

Problemele personale pe care le-a invocat Valerică Găman țin de familie, mai precis de faptul că Marina Găman este gravidă. Cei doi s-au căsătorit la starea civilă în vara lui 2016, cu câteva zile înainte ca fundașul să demareze pregătirile cu echipa națională pentru turneul final Euro 2016. La cununia civilă nu au fost prezenți colegii de la Astra, care devenise campioană în acea vară, aceștia venind doar la petrecerea de nuntă care a avut loc după EURO.

Marina și Valerică Găman s-au căsătorit în vara lui 2016, înainte de Europeanul din Franța. Acum soția fundașului este însărcinată. Foto. florinstefan.ro
Marina și Valerică Găman s-au căsătorit în vara lui 2016, înainte de Europeanul din Franța. Acum soția fundașului este însărcinată. FOTO: florinstefan.ro

Valerică Găman se trage către afaceri. Cafenea de 800.000 de euro în București!

FANATIK.RO a aflat că fundașul oltean s-a orientat în ultimul timp mai mult către afaceri și ar pune fotbalul în plan secund. Extrem de mulțumit după ce a plecat de la FCSB și a prins contractul la arabi, unde a fost cerut special de Marius Șumudică, Găman și-a schimbat prioritățile. El oricum decisese să se lanseze în afaceri.

Valerică Găman a jucat doar 5 meciuri la FCSB și a plecat cu scandal de la echipa lui Gigi Becali
Valerică Găman a jucat doar 5 meciuri la FCSB și a plecat cu scandal de la echipa lui Gigi Becali

Valerică și-a cumpărat o cafenea într-o zonă de fițe a Bucureștiului, pe Bulevardul Decebal, pe care a plătit circa 800.000 de euro. Dar pentru că momentan este plecat și nu are timp să se ocupe îndeaproape de business, a decis să închirieze localul pentru 60.000 de euro anual, pentru a-și amortiza cât mai repede investiția. Este decis să se lanseze și pe alte piste de afaceri, beneficiind și de sutele de mii de euro pe care le câștigă acum, dar pe care le-a luat și când juca în Turcia, la Karabukspor.

Astfel că echipa națională s-ar putea să fii pierdut pe viitor un fundaș foarte bun, care are doar 29 de ani, dar care pare-se că e decis să acorde prioritate afacerilor, dar în special familiei.

14 meciuri și 1 gol are Găman pentru naționala României, la care a debutat pe 11.11.2011 în amicalul cu Belgia, 1-2, jucând 5 minute în locul accidentatului Marian Pleașcă

750.000 de euro este, pe transfermarkt, valoarea fundașul român născut pe 25 februarie 1989

75.000 de euro a primit FCSB de la Al Shabab acum trei luni pentru transferul lui Găman