Sport

Valerică Găman, prima reacție după ce a semnat cu U Craiova: ”Titlul e ceva aparte”. Video

Fundașul Valerică Găman a revenit în Bănie după o pauză de 10 ani, dar de data aceasta a semnat cu U Craiova și a oferit o primă reacție.
24.06.2021 | 16:26
Valerica Gaman prima reactie dupa ce a semnat cu U Craiova Titlul e ceva aparte Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate mutarea și apoi conducătorii olteni au confirmat faptul că au ajuns la o înțelegere cu fundașul central.

Fostul jucător al Craiovei, Silvian Cristescu, a dezvăluit pentru FANATIK că el a fost cel care a insistat pe lângă conducătorii Universității să-l aducă pe Găman.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Valerică Găman după ce a ajuns la U Craiova

După ce a semnaat contractul cu U Craiova, Valerică Găman a plecat în Austria pentru a se alătura lotului condus de Marinos Ouzounidis și de acolo a oferit prima reacție după acest transfer.

”Vreau să fac treabă bună, să mă integrez rapid în grup. Nu vreau să fac declarații pompoase pentru că știu ce așteaptă toată lumea de la noi. Vedeți cum este fotbalul, imprevizibil.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândeam, dar la o săptămână după sau zece zile au pornit negocierile. Au fost corecți cu mine și până la urmă am semnat cu echipa care m-a dorit cel mai mult”, a declarat Găman din cantonamentul oltenilor.

Fundașul visează mai câștige un titlu în Liga 1

Chiar dacă nu vrea să vorbească despre obiective, fostul internațional a admis că cel mai frumos lucru ar fi să câștige un nou titlu de campion, după cel cucerit cu Astra Giurgiu, formație pentru care a jucat până la finalul sezonului recent încheiat.

ADVERTISEMENT

”Am deja 32 de ani și vreau ca ultima parte a carierei mele să joc în fața craiovenilor. Din Liga 1 a fost singura echipă care m-a dorit. Cu majoritatea colegilor mă cunosc. Ne-am întâlnit și prin Liga 1 și la națională. Sper să mă accepte, să mă integrez cât mai repede, pentru că țelul este comun.

Interesele echipei primează în fața oricărui individ. Ar fi superb să fiu campion și cu Craiova. Dintre toate cele trei trofee câștigate în România cel mai de preț e titlul. E un sentiment special și aș vrea să îl retrăiesc. Și Cupa e frumoasă, dar pentru băieții din lot care nu au câștigat încă, titlul e ceva aparte”, a mai spus fundașul central.

ADVERTISEMENT

Găman le cere fanilor să fie alături de echipă

Valerică Găman a admis că și Supercupa României este un trofeu important și abia așteaptă meciul cu CFR Cluj, programat la 10 iulie: ”Eu nu am venit aici să iau locul cuiva. Am venit să mă pun la dispoziția clubului și a antrenorului și dacă se va decide să joc o voi face cu mare plăcere.

Va fi un campionat mult mai bun. Intră și echipe de tradiție în prima ligă. Farul și Viitorul s-au aliat și ele. Va fi interesant, așa cred. Orice trofeu e important în carieră. Sunt 90 de minute în care trebuie să dăm totul și le putem face o bucurie în plus suporterilor în Supercupă.

Un mesaj pentru suporteri ar fi să fie alături de noi, pentru că și noi vom fi alături de ei. Contează enorm, atunci când ești în teren să auzi o încurajare”.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT