Life

Valerie Lungu de la Bravo, ai stil s-a despărțit de iubit. Cine e bărbatul căruia nu mai are voie să-i pronunțe numele

Valerie Lungu, fostă concurentă Bravo, ai stil, a anunțat că nu mai este împreună cu iubitul ei. Mai mult, nu mai are voie să îi pronunțe numele public.
27.07.2021 | 10:57
Valerie Lungu de la Bravo ai stil sa despartit de iubit Cine e barbatul caruia nu mai are voie sai pronunte numele
Valerie Lungu, fostă concurentă la Bravo, ai stil sezonul 5. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valerie Lungu de la Bravo, ai stil 5 a lămurit unul din marile mistere ale vieții sale. Fanii vedetei de la Radio Impuls au remarcat în ultima perioadă că moldoveanca nu se mai afișează cu bărbatul cu care a avut o frumoasă relație de iubire.

Valerie a fost bombardată cu mesaje din partea urmăritorilor de pe Instagram. Oamenii au vrut să știe dacă este adevărat că nu mai are iubit, iar vedeta a vrut să lămurească situația ei sentimentală.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, Valerie a făcut un vlog pe Youtube, unde a oferit toate explicațiile. Se pare că relația dintre ea și partenerul cu care a apărut în câteva emisiuni de televiziune s-a încheiat destul de prost.

Valerie Lungu de la Bravo, ai stil, totul despre despărțirea de iubitul ei

Focoasa șatenă a spus că a primit notificare de la fostul ei iubit, un medic stomatolog destul de cunoscut pe rețelele de socializare, potrivit căreia nu mai are voie să îi rostească numele.

ADVERTISEMENT

Valerie susține că datorită ei a devenit cunoscut, căci l-a purtat cu ea în tot felul de emisiuni pentru a se promova. Aceasta susține că nu merita o asemenea atitudine din partea dentistului la care merg o serie de vedete precum fashionista Deea Codrea.

„Îmi doresc să îmi exprim sentimentele. Vreau să explic de ce s-a ajuns aici. Am mers și eu la avocat, am făcut o notificare drăguță. Am și eu dreptul de a spune ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Acum două săptămâni v-am spus că am trecut printr-o depresie.  A venit datorită unor mici gesturi venite din partea lui. Ceea ce vreau să transmit este că trebuie să aveți foarte mare grijă de voi și de persoanele cu care vreți să stați într-o casă.

Din cauza lui, eu nu am mai putut să funcționez cum eram înainte. Nu mai zâmbeam. Viața mea nu mai avea culoare”, a povestit Valerie Lungu de la Bravo, ai stil pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Îmi spunea că sunt o jegoasă, că sunt o incultă”

Valerie și stomatologul de care s-a separat s-au cunoscut în vara anului trecut. Șatena a crezut că băiatul cu care a avut o relație era să fie bărbatul vieții sale.

Aceasta spunea că fiecare zi care a trecut după vacanța cu iubitul ei în Grecia de anul trecut era tot mai amăgită.

„Făceam mâncare zilnic, făceam curat. La final îmi auzeam: tu ai făcut mâncare? Ce e asta? Toată ziua nu faci nimic. Îmi spunea că nu fac nimic, că sunt o jegoasă, că sunt o incultă”, a mai spus Valerie.

Totodată, aceasta a spus că ea a adus mai mulți bani în casă decât el.

 

ADVERTISEMENT