Fotbal intern

Oficialii de la FCSB au decis ce se întâmplă cu Alibec şi Gnohere

Oficialii formaţiei FCSB au vorbit despre situaţia în care se află Denis Alibec, dar şi despre posibilitatea ca Harlem Gnohere să plece de la vicecampioana României în perioada de mercato din iarnă.
Autor: Iuliana Spirache | 08.01.2018 | 08:00
Oficialii de la FCSB au decis ce se întâmplă cu Alibec şi Gnohere

Valeriu Argăseală, preşedintele formaţiei FCSB, a anunţat că Denis Alibec, atacantul vicecampioanei României care nu a reuşit să înscrie niciun gol în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano, nu va pleca de la FCSB în perioada de mercato.

”Alibec va fi în continuare jucătorul Stelei, se va alătura mâine echipei la vizita medicală şi va merge mai departe în program cu echipa. Nu am primit nicio ofertă pentru Gnohere din Turcia, în aceste zile e posibil să se vehiculeze foarte multe oferte”, a spus Argăseală, prezent la Gala AFAN, acolo unde a primit premiul pentru cel mai bun conducător de club.

Ce zice Argăseală despre plecările de la FCSB

Preşedintele formaţiei “roş-albastre” a comentat şi în legătură cu Vlad Achim, William De Amorim, Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar, cei patru jucători care au plecat sub formă de împrumut înaintea startului perioadei de pregătire din această iarnă.

”La capitolul plecări ne-am despărţit de nişte jucători care au acum şansa să joace şi printre ei sunt jucători ca Benzar, căruia trebuia să-i dăm şansa să fie testat şi să-şi menţină ritmul, dacă vom avea nevoie. Dar la capitolul veniri nu vă pot spune nimic în acest moment”, a încheiat oficialul roş-albaştrilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!