Cele mai citite

Şi Eminescu ar fi invidios! :-) Ce nume “de scenă” şi-a ales Vali Argăseală pentru volumul său de poezii!

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali a scris poezii pentru mulţi oameni din fotbalul românesc!
Autor: Filon Stan | 17.03.2018 | 18:15
Şi Eminescu ar fi invidios! :-) Ce nume
Președintele FCSB Valeriu Argăseală rămâne un suflet poetic și în plină izolare cauzată de ucigătorul coronavirus Covid-19. Avem... dovada!

Valeriu Argaseală face ultimele pregătiri pentru lansarea în cultura românească! De la înjurăturile şi vorbele grele cu care era obişnuit pe stadioane, preşedintele Stelei se pregăteşte acum să lanseze primul său volum de poezii!

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali şi-a ales şi numele cu care vrea să-şi facp debutul în poezie: Val Argăseală! În cartea sa, va publica poeme dedicate oamenilor apropiaţi din fotbal. Are o poezie şi pentru Gigi Becali, dar abordează şi teme mai sensibile, cum ar fi dispariţia tragică a lui Vasile Turcu.

Argăseală, plin de talente ascunse. „E o persoană deosebită în afara sportului”

Pe lângă poezie, Argăseală are şi alte talente ascunse, după cum a mărturisit Viorel Păunescu, fostul preşedinte al Stelei în urmă cu 20 de ani. „Cantă foarte bine, îl imită perfect pe Dan Spătaru. Dacă eşti undeva afară, crezi că este Dan Spătaru. Poetul preferat devine Vali Argăseală, a scris nişte poezii foarte frumoase. E o persoană deosebită în afara sportului. Scrie poezii pentru o persoană… te cunoaşte pe tine, de exemplu, şi scrie o poezie pentru tine”, a mărturisit Viorel Păunescu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!