ADVERTISEMENT
News

Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat anti COVID-19 verișoara și mai mulți consăteni

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță merge să vaccineze anti COVID-19 în satul copilăriei
Autor: Alexandru Năstase | 23.05.2021 | 09:56
Valeriu Gheorghiță și-a vaccinat anti COVID-19 verișoara și mai mulți consăteni
Valeriu Gheorghiță a imunizat mai multe persoane din satul unde a copilărit. Sursa foto - facebook
acum 4 weeks

Un detaliu interesant ține și de persoanele care au venit să se imunizeze împotriva noului coronavirus. Astfel, la puține momente după ce Valeriu Gheorghiță s-a apucat de treabă, pe scaun s-a așezat chiar verișoara acestuia. 

Nu a fost singura care a dorit să fie vaccinată chiar de coordonatorul campaniei. Mai mulți săteni au venit să-l vadă pe Valeriu Gheorghiță și să facă prima doză. 

Concret, medicul va fi prezent în satul Izvoru, din județul Argeș unde va încerca să vaccineze cât mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Nu va fi singur, ci însoțit de o echipă întreagă. Merge la un centru deschis de curând pentru persoanele care doresc să se imunizeze.

Valeriu Gheorghiță vaccinează anti COVID-19 în satul copilăriei

“Sunt emoționat și nerăbdător ori de câte ori revin în locul nașterii mele. Mi-e dor de meleagurile copilăriei, de părinți și de toți cei dragi, alături de care am crescut.

Îmi doresc ca împreună cu ai mei colegi argeșeni să facem încă un pas către normalitate! Să vaccinăm!”, a spus Valeriu Gheorghiță.

ADVERTISEMENT

De remarcat că activitatea lui Valeriu Gheorghiță va începe la ora 10. Atenție, însă! Imunizarea se va realiza doar cu buletinul, fără programare în platformă.

Interesant este că ieșirea lui Valeriu Gheorghiță pe teren vine într-un moment în care numărul de persoane vaccinate a scăzut cu aproape 10.000 față de ziua precedentă.

De asemenea, ne raportăm tot la o scădere, chiar accentuată, în ceea ce privește numărul persoanelor care au primit prima doză.

ADVERTISEMENT

Și Raed Arafat a mers să vaccineze populația din comuna Bălăuşeri, județul Mureș, acolo unde a fost inaugurată Caravana vaccinării în mediul rural.

Aici a fost amenajat un centru de vaccinare cu patru fluxuri în ceea ce era, de fapt, un centru mobil de pregătire a populaţiei şi personalului de intervenţie.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că, până în acest moment, în România, au fost vaccinate peste 4,1 milioane de persoane. Mai bine de 3,1 milioane au primit inclusiv rapelul.

În total, la nivelul centrelor de vaccinare au fost înregistrate 15.697 de reacții adverse, reprezentând un procent de 0,216 din cele circa 7,2 milioane de doze administrate în țară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!