ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Valeriu Iftime a dezvăluit de ce a refuzat-o Denis Haruț pe FCSB: ”L-am înțeles perfect”

Autor: Traian Terzian | 10.01.2021 | 17:46
Valeriu Iftime a dezvăluit de ce a refuzat-o Denis Haruț pe FCSB: ”L-am înțeles perfect”
Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit de ce a refuzat fundașul Denis Haruț să se transfere la FCSB, în ciuda faptului că a fost la un pas să semneze contractul. Sursă foto: Sport Pictures

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit de ce a refuzat fundașul Denis Haruț să se transfere la FCSB, în ciuda faptului că a fost la un pas să semneze contractul.

ADVERTISEMENT

Mutarea a picat la nici 24 de ore de la venirea fotbalistului la baza de pregătire a roș-albaștrilor, iar impresarul Florin Vulturar a spus că totul s-a blocat din cauza a două clauze.

După ce FC Botoşani şi FCSB au ajuns la un acord financiar în privinţa lui Denis Haruţ, urmând ca moldovenii să primească 650.000 de euro în schimbul fundaşului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, totul a picat duminică.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru Denis Haruț a refuzat transferul la FCSB, dezvăluit de Valeriu Iftime

”Îmi pare rău de toată situația, dar nu se poate așa ceva. L-am înțeles perfect pe Haruț, iar azi, după ora 14:00, copilul m-a sunat să îmi povestească cum au procedat cei de la FCSB cu el. Copilul mi-a spus să nu mă supăr pe el, dar el nu poate să semneze două contracte”, a explicat Valeriu Iftime de ce a refuzat Denis Haruț să semneze cu FCSB.

”Da, ați auzit bine, două contracte. I s-a pus în fața un contract pe cinci ani pe care Denis l-ar fi acceptat până la urmă, dar apoi i s-a mai dat un contract să îl semneze, iar acolo contractul începând cu anul 2022 era valabil încă cinci ani”, a declarat patronul de la Botoșani pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Voi vă dați seama ce au vrut să îi facă? Nu e normal. Haruț mi-a zis că nu stă să ajungă la 28 de ani să joace tot la FCSB pe 15.000 de euro pe lună. L-am înțeles perfect. El a fost acolo cu Vulturar, dar Florin a fost doar un intermediar al transferului, nu este impresarul lui de drept.

Haruț a fost băiat deștept și a citit bine tot ce era scris prin contractele alea. Mi-a zis că el acceptă trei ani plus încă doi, dar alți cinci ani începând cu 2022 nu poate accepta. Eu aseară nu am știut nimic. Copilul nu mi-a zis nimic.

ADVERTISEMENT

Tocmai după ora 14:00, azi, mi-a spus despre această problemă cu un contract pe 7 ani. I-am comunicat băiatului să vină acasă că îl înțeleg perfect. Vulturar ce să facă? V-am spus: el a fost doar un intermediar, nu este impresarul lui Haruț de drept. Toți învățăm după telenovela asta câte ceva, absolut toți”, a încheiat Iftime.

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali a fost deranjat de modul cum fotbalistul de 21 de ani a vorbit în timpul negocierilor pentru contract. FANATIK a aflat că Denis Haruţ a avut o cerinţă clară, care nu a fost pe placul finanțatorului. Mai mult decât atât, patronului FCSB nu i-a convenit nici tonul folosit de jucător atunci când şi-a expus doleanţa.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 3,20 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!