ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Valeriu Iftime a făcut scandal după Hermannstadt – FC Botoşani 2-1: ”Ori e complet tâmpit şi idiot, ori e făcătură”

Autor: Gabriela Gheorghe | 28.09.2020 | 22:06
Valeriu Iftime a făcut scandal după Hermannstadt - FC Botoşani 2-1: ”Ori e complet tâmpit şi idiot, ori e făcătură”
Valeriu Iftime se saluta cu Mihai Rotaru dupa meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat fara spectatori pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 19 iulie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Valeriu Iftime a fost extrem de nervos după ce FC Botoșani a fost învinsă de Hermannstadt, cu 2-1. Finanțatorul echipei din Moldova l-a criticat  pe centralul Andrei Chivulete și a făcut acuzații foarte grave la adresa gazdelor.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FC Botoșani nu a reușit să se stăpânească atunci când a vorbit despre arbitrul întâlnirii. Iftime i-a acuzat pe sibieni de jocuri de culise.

“E şi hoţie, şi prostie. Arbitrul nu trebuia să facă asta. E a treia oară când Hermannstadt fură. Hermannstadt fură împotriva oricărei echipe. A furat-o pe Târgovişte, pe cei dinainte şi pe noi.

ADVERTISEMENT

”Hermannstadt are o pecete foarte complicată de meciuri cumpărate”

Ultima fază a fost de o prostie incredibilă. Ce să facem noi, Botoşani? Nu suntem nici noi cea mai bună echipă de fotbal, dar când te fură în acest hal ce poţi să faci?

Ori e complet tâmpit şi idiot, ori e făcătură. Punct. Eu nu cred că e o întâmplare, e o făcătură. Omul e chiar prost, ori au vrut să o facă. Haruţ rămâne cu sechele 20 de ani. Ce să fac, să mă retrag de aici? Îmi e jenă, îmi e şi ruşine pentru acest campionat de fotbal. Ne scufundăm în acest fotbal şi Hermannstadt are o pecete foarte complicată de meciuri cumpărate. E simplu, s-a schimbat patronul acolo. Nu are nicio legătură cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Dacă Chivulete mâna la aşa ceva, eu spun că trebuie să ne oprim cu fotbalul. Şi aşa e pandemie. Mai bine ne oprim. De ce să ne uităm la asemenea mascarade? Mai bine ne oprim. Îşi face fiecare treaba, ne apucăm de altceva. Hai să facem poezie, să dăm mâncare la găini, să creştem fluturi, de ce să facem fotbal ca să ne prostească un asemenea individ?”, a declarat finanțatorul după joc.

”Cum să dai lovitură de la 11 metri acolo?”

”Îi spun bună seara domnului Răzvan Burleanu. Dacă FRF face asemenea patronări, asemenea acoperiri şi îl lasă pe acesta mai departe cu cel din Grecia care îl deleagă, nu mai pot să cred nimic, lăsaţi-l dracu de fotbal. Hai să ne oprim! Ce putea să primească el ca să facă aşa ceva? Ori îi blochezi privirea, ori îi muţi mintea, ori îi dai ceva încât să uite de tot. Cum să dai lovitură de la 11 metri acolo? E prostia antrenorului că îl bagă încontinuu pe Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Dacă vezi că nu poate, că e îndrăgostit, că poate să aibă ceva, e clar că e ineficient. E clar că nu mai avem atacant de trei etape. Nu îl mai pui frate, că avem alt atacant. Are o problemă, dar Croitoru nu îl vede? E orb? Mai pune-l din când în cand pe banca de rezerve, acolo e un loc de meditaţie extraordinar. Înnebunesc! Trebuie să iau cu pumnul pastile. Pastile de calmare, ca să nu o iau razna, înnebuneşti când un arbitru îţi dă o lovitură care nu a fost în viaţa vieţii ei”, a adăugat Iftime la Telekom Sport.

Hermannstadt cu Botoșani s-a încheiat 2-1, la Sibiu, după ce Andrei Chivulete a fluierat o lovitură de la 11 metri controversată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!