Sport

Valeriu Iftime, atac dur la impresari: „Mânâncă o pâine tot felul de impostori. La Dugandzic vorbisem cu unul. Au răsărit încă trei!”. Exclusiv

Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre atacul pe care Victor Becali l-a avut la adresa sa și a explicat că a fost înțeles greșit de procurator.
13.02.2022 | 12:01
Valeriu Iftime atac dur la impresari Mananca o paine tot felul de impostori La Dugandzic vorbisem cu unul Au rasarit inca trei Exclusiv
Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre atacul pe care Victor Becali l-a avut la adresa sa
ADVERTISEMENT

Zilele trecut, Victor Becali a vorbit în termeni duri despre Valeriu Iftime, care i-a numit „cărăuși de carne” pe anumiți impresari de fotbaliști.

Valeriu Iftime a reacționat după atacul lui Victor Becali

Valeriu Iftime susține că Victor Becali a înțeles greșit afirmațiile sale, care nu vizau firma de impresariat la care acesta este consilier.

ADVERTISEMENT

„Declarația lui Victor Becali nu este nicidecum dură. Cred că este mai mult o lipsă de atenție și a dânsului, și poate și a mea.

Eu n-am spus de firmele mari de impresariat așa cum este cea a lui Victor Becali. Astea chiar aduc bani în România.

ADVERTISEMENT

Contextul era că foarte mulți impresari, din ăștia mici, trăiesc câte zece pe lângă un jucător cum e Hervin Ongenda. Aceștia sunt pur și simplu niște traficanți”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Valeriu Iftime: „Mânâncă o pâine tot felul de impostori!”

Omul de afaceri moldav spune că este deranjat de faptul că anumiți jucători sunt reprezentați de mai mulți impresari și a dat exemplul lui Marko Dugandzic, care ar fi avut trei agenți.

ADVERTISEMENT

Totodată, Valeriu Iftime a reafirmat faptul că, în opinia sa, Hervin Ongenda este un fotbalist genial.

„Impresarii fac o treabă bună. Dacă un jucător începe să aibă expunere, deodată mai apar încă trei impresari. La Dugandzic, vorbisem cu un impresar. Au răsărit încă trei! Cred că au ajuns patru, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Nu mă pot supăra pe Victor Becali, pentru că și eu, când sunt neatent, mai fac câte o greșeală. N-am spus niciodată că toți impresarii sunt așa.

Eu am spus despre Hervin că e un tip genial, pentru că așa e. Nu e cel mai bun fotbalist din lume, dar are ceva special. Din cauza asta, mânâncă o pâine tot felul de necăjiți și impostori”, a mai spus Valeriu Iftime.

  • 4 este locul ocupat de FC Botoșani în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT