Fotbal intern

Valeriu Iftime a vrut să-i răspundă cu aceeași monedă lui Gigi Becali: ”Lui Miron îi pusesem clauză să nu joace împotriva noastră”

24.02.2020 | 21:19
Valeriu Iftime a vrut sai raspunda cu aceeasi moneda lui Gigi Becali Lui Miron ii pusesem clauza sa nu joace impotriva noastra
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vrut să-i răspundă cu aceeași monedă lui Gigi Becali, cel care atunci când l-a cedat pe Mihai Roman la gruparea din Moldova i-a pus clauză să nu joace în meciurile cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB câștigă titlul: 6.00. Vezi aici toate cotele!


Valeriu Iftime a vrut să-i răspundă cu aceeași monedă lui Gigi Becali: ”Am cedat la rugămințile lui Miron”

”Am vrut să îi fac și eu bucata lui Gigi Becali așa cum a făcut el cu mine atunci când mi l-a dat pe Roman. Inițial eu i-am pus o clauză în contract lui Miron să nu joace împotriva noastră”, a declarat Valeriu Iftime despre răspunsul pe care a vrut să i-l dea lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Ulterior băiatul a venit la mine și m-a rugat să nu fac și eu la fel ca Gigi Becali. M-a rugat să îi dau dreptul la muncă și să îl las să joace împotriva noastră. Până la urmă am cedat la rugămințile lui Miron și l-am lăsat să joace și împotriva noastră”, a spus Iftime pentru prosport.ro.

”Sper că el este tăbăcit și o să țină la primul meci de box cu Gigi”

”Mă bucur că Miron a marcat, deoarece am mare încredere în el. Însă eu sper că el este tăbăcit și o să țină la primul meci de box cu Gigi. El nu prea este învățat cu astfel de meciuri de box pe la tv pentru că nu i s-a întâmplat cu mine așa ceva niciodată”, a afirmat Iftime.

ADVERTISEMENT

Patronul de la Botoșani critică jocul FCSB-ului și speră ca elevii lui Bogdan Vintilă să nu-și revină la meciurile cu formația sa: ”Totuși nu pot să cred cât de prost a ajuns să joace FCSB. Sper să nu își revină în play-off tocmai împotriva noastră”.

Miron, gol la primul meci pentru FCSB

Andrei Miron a reușit să marcheze la debutul său de la FCSB, după doar un sfert de oră și confirmă forma bună pe care o traversează. Fostul fundaș de la FC Botoșani a fost titularizat de Bogdan Vintilă la întâlnirea cu Chindia Târgoviște, deși nu a avut prea mult timp să se integreze în echipa vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron a fost prezentat oficial la FCSB. Fundașul central, transferat de la Botoșani, a oferit și o primă reacție pentru site-ul oficial al „roș-albaștrilor”, susținând că principalul obiectiv personal este câștigarea titlului.

Miron, ironizat de fanii ”roș-albaștrilor”

Chiar dacă centrul defensivei „roș-albastre” a arătat multe lacune în sezonul regulat, suporterii celor de la FCSB nu au încredere că Andrei Miron este soluția pentru rezolvarea problemelor.

ADVERTISEMENT

În postarea de pe Facebook prin care clubul patronat de Gigi a anunțat oficial transferul lui Andrei Miron, suporterii l-au ironizat pe jucător, scoțând în evidență kilogramele în plus ale acestuia și strategia de transferuri a echipei.

ADVERTISEMENT