Fotbal intern

Valeriu Iftime acuză arbitrajul: “Mă simt furat. Se vrea calificarea lui Hagi în play-off!” Ce spune de numirea lui Mutu la tineret

05.02.2020 | 13:13
Valeriu Iftime acuza arbitrajul Ma simt furat Se vrea calificarea lui Hagi in playoff Ce spune de numirea lui Mutu la tineret
ADVERTISEMENT

Lupta pentru locurile de play-off din Casa Pariurilor Liga 1 se accentuează. Viitorul, Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani se duelează pentru ultimele două poziții din top 6. După ultima rundă, în care au existat arbitraje controversate, patronul echipei lui Marius Croitoru, Valeriu Iftime, trimite săgeți spre Constanța, acuzând jocuri pro-Hagi.

Valeriu Iftime acuză jocuri de culise: “Mă simt furat. Se vrea calificarea lui Hagi în play-off!”

Valeriu Iftime se teme de faptul că echipe mici precum FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș vor fi defavorizate în ultimele trei etape pentru a se face loc numelor mari.

ADVERTISEMENT

Acesta trimite un atac frontal la Gică Hagi și spune că Viitorul este dusă pe brațe de arbitrii către play-off. Iftime face trimitere la meciul de la Iași și reamintește că a fost dezavantajat și anul trecut contra trupei lui Hagi.

”Arbitrajele sunt pro-Viitorul. Sunt pentru ca echipa lui Gică Hagi să ajungă în play-off. Și noi, anul trecut, la meciul de la Constanța am avut faze la care am fost dezavantajați.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Hațegan a fost arbitru la meciul nostru de la Ovidiu. Uitați-vă la intervenția lui Ianis Hagi din minutul 30. Roșu clar. Nu s-a dat.

Toți sunt împotriva mea, a lui Gaz Metan Mediaș, pentru că suntem echipe mici. Vom avea CFR Cluj – Viitorul. Eu, dacă aș fi Dan Petrescu, l-aș ajuta pe Hagi cu un punct.

ADVERTISEMENT

La mulți ani pentru Gică Hagi, nu știam că e ziua lui, dar arbitri îl ajută. Eu mă simt furat și mă tem. Eu trebuie să marchez trei goluri ca să primesc unul.

La final, cand Viitorul are nevoie de un 5%, Viitorul va primi. Eu cu Gazul nu primesc. Suntem o echipă mică și e greu să ajungem în zona aia unde echipele mari emulează lumea, fotbalul. Iar Botoșani nu emulează ca cluburile mari”, a spus Iftime la Pro X.

ADVERTISEMENT

Replica din partea Viitorului

Valeriu Iftime a primit rapid o replică din partea clubului Viitorul din partea lui Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului.

”Cred că domnul Iftime a ales cel mai prost exemplu meciul de la Iași. Specialiștii au analizat partida și au demonstrat că nu am fost ajutați de deciziile arbitrului. Per total, poate că la general noi am fost dezavantajați”, a spus oficialul de la Ovidiu pentru sursa citată.

Valeriu Iftime, nemulțumit de Adrian Mutu

Valeriu Iftime a vorbit și despre noul selecționer al naționalei U21 a României, Adrian Mutu. Recent, ”Briliantul” a spus că nu vede nicio problemă în faptul că Olimpiu Moruțan și-a cumpărat o mașină foarte scumpă.

În opinia șefului de la Botoșani, Mutu nu e un exemplu bun pentru tineri: ”Mutu nu-i un model pentru mine. E un mare fotbalist, dar nu trebuie să fie un model pentru alți jucător. Hagi, da, dar Mutu nu”.

ADVERTISEMENT