ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Valeriu Iftime ameninţă: “Dacă Miron nu-şi dă interesul la Botoşani în ultimele trei meciuri, nu-l mai las la FCSB!”

Autor: Alex Bradescu | 08.01.2020 | 17:47
Valeriu Iftime ameninţă:
Valeriu Iftime anunţă cu nu-l lasă pe Miron să plece de acum la FCSB dacă acesta nu îşi dă interesul în ultimele trei meciuri pe care le joacă acesta pentru echipa sa

Transferul lui Andrei George Miron la FCSB de la FC Botoşani, anunţat în exclusivitate de FANATIK, s-a perfectat în cursul zilei de miercuri. Fotbalistul va ajunge la roş-albaştri la începutul play-off-ului, însă acum patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, ameninţă că nu-l va mai lăsa să plece dacă nu-şi va da interesul în aceste partide!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.07 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!


Valeriu Iftime ameninţă că nu îl va mai lăsa pe Miron la FCSB dacă nu-şi va da interesul în ultimele meciuri

Transferul lui Miron la FCSB e perfectat deja, fotbalistul venind la Bucureşti pentru a pune la punct detaliile alături de impresarul său. Cei doi s-au întâlnit cu Gigi Becali, iar patronul roş-albaştrilor a anunţat cum se va face achiziţia. 

ADVERTISEMENT

“O să rămână cu ei, facem actele de acum. Joacă două sau trei meciuri și vine la noi. Vine gratis, Iftime ia 30% din următorul transfer. E gratis, nu e bună afacerea? L-am vrut demult. L-am vrut și pe Burcă, dar nu l-am luat”, a spus Becali.

Becali şi cei de la Botoşani “păcălesc” astfel încheierea perioadei de transferuri, iar fotbalistul intrat în ultimele şase luni de contract şi care putea fi pierdut liber în vară vine încă de acum la FCSB.

ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a vorbit însă despre condiţia pe care i-a pus-o lui Miron pentru ca afacerea să se facă.

“O să pun condiţie pentru a se realiza transferul! Actele nu sunt semnate încă. I-am dat drumul, a vrut o altă provocare, a insistat. Botoşaniul nu câştigă nimic acum, niciun leu, doar avem cotă la viitorul transfer, aşa că trebuie să înţeleagă şi să se comporte ca atare. 

ADVERTISEMENT

Va juca trei meciuri la Botoşani. Eu cred că acest jucător îşi va trata cu seriozitate şansa. Dacă văd în trei meciuri că nu îşi dă interesul, poate niciun e nu-i dau drumul la FCSB!”, a spus Iftime la digisport.

Iftime a explicat şi mortivul pentru care a ales să îi dea drumul lui Miron de acum la FCSB.

ADVERTISEMENT

“El a rămas puţin nedumerit după plecarea lui Burcă, el era considerat peste Burcă. Ceva s-a întâmplat cu el atunci, un pic de frustrare s-a acumulat. Am jucători să-l înlocuiască, dar mai am nevoie de experienţa lui, pentru că vreau să ajung în play-off”, a spus Iftime.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!