Sport

Mihai Teja, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani. Ce spune despre o revenire la FCSB: „Vedem ce va urma în perioada următoare”. Update

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit că Mihai Teja e foarte aproape să își dea demisia. La scurt timp, antrenorul și-a anunțat plecarea de la echipă.
10.11.2022 | 17:31
Mihai Teja prima reactie dupa despartirea de FC Botosani Ce spune despre o revenire la FCSB Vedem ce va urma in perioada urmatoare Update
Mihai Teja are 18 meciuri pe banca lui FC Botoșani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
10-11-2022
15:33

Mihai Teja, primele declarații după plecarea de la FC Botoșani

Fostul antrenor al lui FC Botoșani a vorbit pentru as.ro despre planurile sale de viitor și chiar de o posibilă revenire la FCSB: „Deocamdată nu (n.r. – dacă a primit altă ofertă), de-abia am ieșit de la club. Vedem ce va urma în perioada următoare. (N.r. – Luați în calcul FCSB?) Nu pun această variantă deocamdată, de-abia am plecat de aici și nici nu m-am gândit la lucrul acesta.

Îmi doresc să ajung acasă și să am o perioadă în care să stau cu familia pentru că am fost departe. A fost această perioadă și e greu”, a mai spus Teja pentru sursa citată.

09-11-2022
15:40

Mihai Teja nu mai este antrenorul celor de la FC Botoșani

Mihai Teja și-a reziliat contractul cu FC Botoșani conform gsp.ro, iar antrenorul interimar va fi „secundul” Alin Bejan. 

Valeriu Iftime va alege un nou antrenor în pauza pentru Campionatul Mondial din Qatar. Antrenorul nu va primi toate salariile pe care le mai avea stipulate în contract și este deja cu banii la zi. 

FC Botoșani e pe locul 12 în SuperLiga, iar echipa lui Valeriu Iftime are șanse mari să rămână din nou fără antrenor principal.

Valeriu Iftime anunță plecarea lui Mihai Teja de la FC Botoșani: „L-am simțit că ar cam vrea să renunțe”

Valeriu Iftime a declarat pentru gsp.ro că Mihai Teja are șanse mari să nu mai rămână la FC Botoșani: „Eu am încredere în Mihai, dar cred că nu mai are el dorința de a continua, din ce am discutat dimineață”.

ADVERTISEMENT

Teja ar fi luat această decizie după înfrângerea cu FC Voluntari și remiza cu Chindia Târgoviște: „Ultimele două rezultate cred că i-au pus și lui multe întrebări. L-am simțit că ar cam vrea să plece, ceva de genul”.

Cu toate acestea, omul de afaceri i-a transmis antrenorului să nu ia nicio decizie pripită: „I-am spus să aștepte până mâine după-amiază, când revin în Botoșani, să ne întâlnim, și vom vedea atunci ce se va întâmpla exact”.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, nemulțumit de cum arată FC Botoșani: „Echipa nu joacă fotbal, în opinia mea, nu atacăm poarta”

Valeriu Iftime i-a făcut și câteva reproșuri lui Mihai Teja: „A fost un meci slab cu Mioveni, faptul că am pierdut e cu atât mai dezamăgitor. Echipa nu joacă fotbal, în opinia mea, nu atacăm poarta”.

Chiar și în aceste condiții, Iftime crede că FC Botoșani poate prinde unul din primele șase locuri: „Putem să ne luptăm și la play-off, distanța nu e mare, dar mă descurajează cum joacă echipa în prezent. Ca să avem șanse la play-off, trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru”, a mai spus finanțatorul moldovenilor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mihai Teja are o singură victorie în 11 meciuri cu FC Botoșani, iar în Cupa României are doar trei puncte. Teja a semnat cu botoșănenii pe 15 iunie și are 18 meciuri pe banca echipei lui Valeriu Iftime. 

Mihai Teja i-a răspuns lui Valeriu Iftime: „E opinia patronului! La Chindia am fost defensiv?”

Mihai Teja nu a suportat criticile lui Valeriu Iftime și i-a dat replicat patronului„E opinia patronului! La Chindia am fost defensiv? Azi am fost defensiv? Nu, cred că am controlat jocul, în afară de ultimele minute, când te retragi.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu am fost definiția fricii, nu mi-a fost niciodată frică de nimic. Azi am făcut un joc ofensiv și am pierdut. În jocul de fotbal există și tactică și trebuie să simți momentele. Dacă le simți, ești bun antrenor, dacă nu, nu mai ești. Toată lumea poate să-și dea cu părerea. Atâta putem, diferența o fac micile detalii, forma jucătorilor, deciziile de moment ale jucătorilor”. 

ADVERTISEMENT