ADVERTISEMENT
Sport

Valeriu Iftime anunță noile transferuri de la Botoșani: „Am adus un camerunez de națională, un belgian, un francez, un brazilian și mai sunt!”

Valeriu Iftime a anunțat noile tranferuri de la FC Botoșani.
Autor: Andrei Șchiopu | 12.07.2021 | 20:56
Valeriu Iftime anunță noile transferuri de la Botoșani: „Am adus un camerunez de națională, un belgian, un francez, un brazilian și mai sunt!”
Valeriu Iftime anunță noile transferuri de la Botoșani: „Am adus un camerunez de națională, un belgian, un francez, un brazilian și mai sunt!”. Sursă foto: gsp.ro

Patronul moldovenilor e bucuros de transferurile făcute până acum și consideră că mulți dintre fotbaliștii pe care i-a adus în această vară, se vor impune în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a anunțat că a adus jucători din diferite țări ale lumii, pornind din Europa, ajungând în America de Sud și oprindu-se în Africa.

Noile transferuri de la FC Botoșani, anunțate de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a anunțat noile transferuri de la FC Botoșani, despre care spune că este bucuros: Aducem jucători, cred că o să vină 7 sau 8, câți au plecat, sper să pot reuși împreună cu Marius să aducem un jucător care să ajute mult echipa. Mai avem un vârf de atac din Franța, am făcut actele cu el, vine din Ligue 2.

ADVERTISEMENT

Mai avem un alt jucător, cred că e belgian, nu are culoare belgiană, a jucat și la Genk, la Gent și la Anderlecht. E un copil extraordinar”.

„Mai vine un fundaș central din naționala Camerunului, a jucat ultimul meci, fundaș central, dar acum a jucat fundaș dreapta, are 23 de ani. Se numește Dawa (N.R- Jowskim Dawa).

ADVERTISEMENT

A venit un brazilian, 22 de ani, o minune de copil, nu știu cum îl cheamă. E extremă dreapta. Mai avem un alt jucător adus din Macedonia de Nord, care a jucat la o echipă bună de acolo.

Mai avem un copil din Mali, a jucat doar în Austria până acum, tot winger și mai sunt încă doi, dar nu spun cine, că nu e sigur”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt supărat pe Meleke!”

Valeriu Iftime a vorbit și despre plecarea lui Meleke, spunând că nu e supărat pe el, deși i-a „forțat mâna”. Patronul a recunoscut și interesul FCSB-ului pentru ivorian, cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate: Adevărul, trebuie să nuanțăm puțin!

FCSB mă întreba de jucători, dar acum o lună, când nu aveam nicio intenție să-l vând. El avea contract pe trei ani, îi pregăteam și un bonus mai buni, iar eu i-am pus un milion de euro ca să nu-l dau.

ADVERTISEMENT

Între timp, cred că acest copil a fost informat de impresari, a întârziat la reunire și după ne-a anunțat că nu mai joacă la noi dacă nu pleacă. Sigur, e o glumă mai mult decât proastă, dar am încercat să nu ne batem joc de el”.

„Pur și simplu mi-a forțat mână, fără nicio logică normală. Nu sunt supărat pe CFR, problema e că Meleke cumva a câștigat, iar noi am pierdut. Noi facem așa, câștigă jucătorul, câștigă și echipa. Noi l-am adus din liga a doua din Sri Lanka, nu-l știa nimeni, în fine…

ADVERTISEMENT

L-am luat, a jucat câteva meciuri bune. După două-trei zile după aceste lupte, i-am dat drumul. Domnul Copilu îl dorea de mai mult timp. Eu mă așteptam să luăm mai mult pe el, nici nu mă așteptam la altceva.

Nu sunt supărat pe el, ce pot să fac acum, singura poveste e să nu facă o breșă la noi, să se înțeleagă că poate oricine să plece de la noi”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1