Sport

Valeriu Iftime așteaptă banii pe Olimpiu Moruțan, dar a primit o scrisoare de la FCSB. ”Scrie în parabole, în figuri de stil”

Patronul echipei FC Botoșani a reacționat ironic după ce a primit o scrisoare în care oficialii FCSB au anunțat când vor direcționa către clubul moldovean banii după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
27.10.2021 | 15:49
Valeriu Iftime asteapta banii pe Olimpiu Morutan dar a primit o scrisoare de la FCSB Scrie in parabole in figuri de stil
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a semnat cu Galatasaray Istanbul la sfârșitul lunii august așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Suma de transfer nu este foarte clară, dar un lucru e sigur. FC Botoșani a păstrat un procent de 9% din transferul fotbalistului.

Tot din luna august încoace Valeriu Iftime, așteaptă să încaseze suma corespunzătoare procentelor pe care clubul moldovean le-a păstrat din drepturile federative ale fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Ce l-a iritat pe Valeriu Iftime: ”Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală”

Sătul să mai aștepte un semn din partea angajaților bunului său prieten Gigi Becali, finanțatorul clubului FC Botoșani a anunțat că se va adresa comisiilor din cadrul Federației Române de Fotbal.

Iftime așteaptă o confirmare a sumei oficiale de transfer, dar președintele vicecampioanei României i-a transmis, într-o primă fază, că cifrele afacerii sunt confidențiale.

ADVERTISEMENT

Iritat de răspunsul primit, Valeriu Iftime a pus mâna pe telefon și a cerut explicații. Până la urmă a primit o scrisoare din partea lui Valeriu Argăseală. Omul de afaceri moldovean a ironizat modul de redactare al actului.

”Am primit o scrisoare de la FCSB, în care ne anunță că ne dau niște bani, foarte puțini, într-un timp foarte lung. Nu sunt deloc de acord, dar nu prea am ce face.

ADVERTISEMENT

Aștept să ne lămurim cu cât l-au vândut pe Moruțan și dacă bonusurile sunt parte și din contractul nostru. Așa ar trebui să fie, să primim 9%.

Dar în scrisoarea făcută de domnul Argăseală… bine, el e poet, scrie în parabole, în figuri de stil… nu scrie așa ceva. Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală și nici fanul acestei scrisori pe care am primit-o”, a reacționat Valeriu Iftime, într-o intervenție la Pro X.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime e dispus să-i amâne pe roș-albaștrii. A făcut-o și cu CFR

FC Botoșani este unul dintre cluburile care vând an de an mulți jucători în țară sau în străinătate. Nu întotdeauna își încasează banii la timp, dar omul de afaceri Valeriu Iftime s-a obișnuit deja cu această meteahnă a celorlalți patroni din Liga 1.

Recent, Iftime a fost de acord cu reeșalonarea datoriei pe care CFR Cluj o are către FC Botoșani în schimbul transferului lui Ulrich Meleke. Dacă moldoveanul nu ar fi dat dovadă de clemență, campioana României nu era programată în Conference League.

”Cred că se va rezolva situația. Cum am făcut o hârtie cu CFR Cluj și am amânat să ne dea niște bani (contravaloarea transferului lui Ulrich Meleke – n.r.), așa aștept și la FCSB.

Cred că domnul Becali, chiar dacă ne mai tachinăm reciproc… avem o relație comercială foarte bună. Dar acum nu e nimic clar”, a mai spus Valeriu Iftime, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT