Fotbal intern

Valeriu Iftime confirmă Fanatik: ”Diego Fabbrini are ofertă de la CFR Cluj”

18.01.2019 | 18:27
Valeriu Iftime a confirmat FANATIK și a anunțat că Diego Fabbrini este dorit de CFR Cluj

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a confirmat informația publicată de FANATIK în urmă cu trei zile, conform căreia mijocașul Diego Fabbrini este dorit de CFR Cluj. Oficialul moldovenilor a precizat faptul că gruparea ardeleană este singura din Liga 1 Betano care s-a interesat de fotbalistul italian.

”Există un interes concret pentru Fabbrini. A fost și încă este un interes real și din România. Cred că cei de la CFR Cluj. Nicio altă echipă din România nu ne-a întrebat în mod concret de Fabbrini. Mai sunt niște discuții cu o echipă din Rusia și cu Ludogoreț”, a declarat patronul de la FC Botoșani pentru Digi Sport.

Diego Fabbrini la pământ după un duel cu Ioan Filip în meciul FC Botoșani - FCSB
Diego Fabbrini la pământ după un duel cu Ioan Filip în meciul FC Botoșani – FCSB

Valeriu Iftime a vorbit despre plecarea lui Diego Fabbrini la CFR Cluj: ”Trebuie să plătească pentru el”

”Se discută mult despre el pentru că el e la final de contract. Bine, trebuie lumea să afle că de două zile nu mai este la final de contract. Mai are încă un an contract cu noi. Am discutat cu el, cu impresarul, totul e ok. Dacă avem o ofertă bună de la un club care vrea să-l ia acum, trebuie să plătească pentru el. Dacă orice alt club îi pune pe masă o ofertă foarte bună din vară, și el nu vrea să rămână la noi, eu n-am ce să-i fac. Asta e înţelegerea. Lucrurile pot fi schimbătoare, dar dimineață mi-a promis că lucrurile sunt ok. Se simte bine aici, nu pleacă decât în vară, fară bani, sau acum, cu bani”, a spus Valeriu Iftime despre un posibil transfer al lui Diego Fabbrini la CFR Cluj.

FANATIK a scris în ultimă cu trei zile că Diego Fabbrini a fost urmărit de antrenorul celor de la CFR Cluj, Toni Conceicao, şi de directorul sportiv Daniel Stanciu la meciul amical FC Botoșani – Ludogoreț, disputat în cantonamentul din Antalya. Florin Manea, impresarul fotbalistului, a declarat pentru FANATIK, că Gigi Becali nu a făcut nicio ofertă și că are discuții pentru un transfer în Rusia și Italia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri