Sport

Valeriu Iftime continuă atacurile la Gigi Becali: ”E un comportament periculos”

Experimentele făcute de Gigi Becali la FCSB nu sunt pe placul lui Valeriu Iftime, iar patronul de la Botoșani a lansat un atac la adresa prietenului său.
05.08.2021 | 12:54
Valeriu Iftime continua atacurile la Gigi Becali E un comportament periculos
ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Iftime îl pune la punct pe finanțatorul ”roș-albaștrilor”, nu cu mult timp în urmă transmițându-i ”să se mute la mănăstire”.

Ultima ”ispravă” a lui Becali a avut loc la meciul cu UTA Arad, când în minutul 33 a dictat trei înlocuiri în formația lui Dinu Todoran.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atacat virulent de prietenul Valeriu Iftime

Tocmai această decizie a lui Gigi Becali l-a făcut pe Valeriu Iftime să-l atace pe omul cu banii de la FCSB. Patronul de la Botoșani consideră că astfel de practici aduc doar deservicii fotbalului românesc.

”Devine un caz periculos ce se întâmplă la FCSB. E un comportament periculos. Cred că nu o să iasă nimic bine acolo, pentru că domnul Becali face totul dintr-o ambiție. Presa o să-l bușească prin toate colțurile și nu o să iasă nimic bun. Păcat dacă nu cedează!

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg ce se întâmplă acolo! E, pur și simplu, ambiția dânsului de a arăta că e cineva, că are un mic diavol, așa cum îi spune el, și face multe în virtutea unor trufii neomenești”, a declarat Iftime, conform gsp.ro.

FCSB e decimată de deciziile lui Becali

Patronul de la Botoșani nu-l iartă nici pe antrenorul Dinu Todoran, care nu poate avea un discurs plauzibil în ceea ce privește toate aceste lucruri: ”Nu poți să te apuci să faci asta când ești pe malul prăpastiei! Este împotriva oricărei filosofii și a oricărui curent normal din lumea fotbalului, dar el merge în continuare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ăla, săracu’… îl face de râs! Am văzut că și ăla e subțire ca o coală de hârtie, nici nu știe ce să spună când îl mănâncă presa. Gigi face un mare deserviciu fotbalului nostru. Acum depinde cât contează antrenorul pentru că el echipă are acolo, cu copii valoroși. Sunt zile și zile, dar tipul ăsta de acțiune e dăunător fotbalului.

Cea mai titrată echipă de fotbal din România este, pur și simplu, decimată de un anumit tip de comportament al domnului Becali. Ceea ce este un păcat imens. FCSB nu moare așa ușor, dar nu cred că va face performanța pe care și-o dorește. E greu, greu, greu”.

ADVERTISEMENT

Iftime nu o vede pe FCSB campioană

În încheiere, Valeriu Iftime a afirmat că în acest moment la FCSB este un haos total și nu crede că ”roș-albaștrii” pot spera la titlu deși au un lot valoros: ”E greu de spus ce se întâmplă acolo. Eu totuși cred că Todoran are un merit acolo. O implicare, chiar dacă are o ascultare.

Dacă vrei să faci performanță, să scoți ce-i mai bun dintr-un grup și să maximizezi toate valorile sale, atunci ai nevoie de foarte multă atenție, să știi să pui fiecare element în valoare. Iar în momentul ăsta e greu să faci asta într-un haos.

Nu știu dacă e cel mai bun termen, însă e dificil să faci ceva cu schimbări de la televizor, fără să ai o școală. Până la urmă, știți ce se întâmplă? Dacă o va ține așa în linia întâi și va termina pe locul doi sau trei, asta este puterea lui și este păcat. FCSB este o echipă mult mai bine plasată, păcat!”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,83 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT